Redmi ilk akıllı ekranını tanıttı! - Haberler - indir.com

Redmi ilk akıllı ekranını tanıttı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-25 13:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

İnovasyon çalışmalarının son dönemlerde oldukça yayınlaşmasıyla akıllı ses sistemlerini akıllı hoparlörlerle birleştiren ekranlar geliştirilmeye başlandı. Amazon’un öncülük ettiği bu trende yeni katılan isim Çin merkezli teknoloji şirketi Redmi oldu.

İnovasyon çalışmalarına önem veren ve geliştirdiği yeni ürünlerle teknolojinin pek çok alanında faaliyet göstermeye başlayan Redmi’nin gelecek için farklı planları var gibi duruyor. Akıllı saat ve televizyon ürünlerinin yanı sıra yenilikçi teknolojileri de hayata geçirmeye başlayan şirket ilerleyen dönemlerde bir akıllı telefon markasından çok daha fazlası olacak. Bu konuda yeni bir adım atan şirket RedmiTouch Screen Speaker 8 ismini verdiği yeni akıllı ekranını tanıttı.

Redmi K30 Pro, 400 merteye kadar Bluetooth menzili sunacakRedmi K30 Pro, 400 merteye kadar Bluetooth menzili sunacak

Redmi K30'un çıkış tarihine yönelik resmi açıklama

Xioami’nin Mi Al Touch Screen Speaker 8 Pro Smart Display ekranından esinlenilerek tasarlanan yeni akıllı ekran kullanıcıların 178 derecelik bir bakış açısı sunuyor. 8 inçlik ekran boyutuna sahip olan RedmiTouch Screen Speaker 8 HD çözünürlük kalitesiyle küçük bir ekran için yeterli bir deneyim sunuyor.

Şimdilik sadece Çin’de satışa sunulacak RedmiTouch Screen Speaker 8 küresel bir ürün olmadığından uygulama mağazasında Mango TV, Youku, Tencent Video ve iQiyi gibi yerel video izlenebilecek uygulamalar bulunuyor. Müzik kısmında ise QQ gibi Çin’de kullanılan müzik uygulamalarına yer verilmiş.

Çocuklar için farklı eğitim programları da bulunduran RedmiTouch Screen Speaker 8, güncel ve geliştirilmiş olan XiaoAl asistan desteğine sahip. Hd ekranı sayesinde kullanıcılarına videolu görüşme imkanı tanıyan akıllı ekran, akıllı saat ve Mi televizyonlar da buna dahil. Ayrıca uygun fiyatına sağmen yüz tanıma teknolojisine sahip olan bu cihaz çocuk yüzü algıladığında çocuk moduna otomatik geçiş yapıyor. RedmiTouch Screen Speaker 8 için belirlenen satış rakamı ise 8 49 dolar.

 


Resmi olarak tanıtılan Redmi Note 9s özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Redmi Note 9s özellikleri ve fiyatı
Redmi K30 Pro fiyatı ortaya çıktıRedmi K30 Pro fiyatı ortaya çıktı

PAYLAŞ