Redmi iki bütçe dostu akıllı telefon ile geliyor - Haberler - indir.com

Redmi iki bütçe dostu akıllı telefon ile geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-05 16:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, Redmi akıllı telefon serisine yeni modeller eklemeye devam ediyor. Markanın bütçe dostu modelleri ile ön plana çıkan serisi olan Redmi yeni telefonlarını duyurdu. Şirketin yeni akıllı telefon modeli Redmi 8 olarak ortaya çıkarken, geçtiğimiz günlerde gözüken detaylarda cihazın 9 Ekim tarihinde Hindistan merkezli olarak lanse edileceği gözüküyor. Detaylara göre cihazın tasarım tarafında damla çentikli bir yapıda olacağı ifade ediliyor. Parmak izi sensörü cihazın arka yüzeyinde yer alacakken modelin bu noktada 6.21 inçlik 729p+ bir ekranla gelmesi bekleniyor. Diğer yandan gövde yapısı modelin plastik olarak geleceği açıklanıyor.

Redmi’den Yeni Bütçe Dostu Model

Xiaomi'den üzücü Mi Mix 4 açıklamasıXiaomi'den üzücü Mi Mix 4 açıklaması

Cihaz bütçe dostu bir yapıda olduğu için plastik bir kasaya sahip oluyor. İşlemci gücü Snapdragon 439 olan modelin 3 GB RAM desteği bulunuyor. 64 GB dahili depolamanın yer verildiği bu modelin ön yüzeyinde ise 8 megapiksel kamera bulunuyor. Arka yüzeyde ise 12 megapiksel + 2 megapiksel derinlik sensörü olmak üzere çift kamera sistemi buluyor. Pil tarafında 5000 mAh’lik bir batarya kullanılan model USB-C portuna sahip durumda. 3.5 mm’lik kulaklık girişi de olan cihazın 100 dolar altında bir fiyat etiketine sahip olması düşünülüyor.

Ayrıca modelin dörtlü dikey kamera sistemine sahip bir versiyonu da olacağı söyleniyor. Şirket bu modeli ise “herkes için dörtlü kamera” olarak lanse ediyor. Bakalım modeller ne derece ilgi görecek göreceğiz.


Xiaomi Redmi 8 özellikleri ve fiyatı belli olduXiaomi Redmi 8 özellikleri ve fiyatı belli oldu
Xiaomi Mi CC9 Pro özellikleri belli olduXiaomi Mi CC9 Pro özellikleri belli oldu

PAYLAŞ