Redmi akıllı saat ekran tasarımı - Haberler - indir.com

Redmi akıllı saat ekran tasarımı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-26 23:30:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

 

Son zamanların popüler üreticilerinden Redmi, yarın gerçekleşecek olan yeni ürün lansmanında önce küçük kara ekranlı Redmi Akıllı Saati'nin yakın zamanda sunulacağını belirten bir poster yayınladı. 

Redmi'nin yeni telefonun tasarımı ortaya çıktıRedmi'nin yeni telefonun tasarımı ortaya çıktı

Redmi Akıllı Saat'in bilinen özellikleri

Üretici şirket Redmi'nin yarın yeni bir ürün lansman konferansı düzenleyecek. Bu etkinlik ile beraber şirket, yeni Redmi Note 9 serisi adlı akıllı cep telefonlarını ve bir akıllı saatin duyurusu yapılacak. Üç yeni model akıllı cep telefon tanıtımının yapılması bekleniyor. Bunlar ise, 4G bir akıllı telefon, 5G özellikli akıllı telefon ve bir de bunların Pro sürümleri olan üst düzey bir versiyonu şeklinde olacak. Fakat şirketin dördüncü modeli, yani Redmi Note 9 Pro Max'inde gün yüzüne çıkacağı ile ilgili söylentiler ve sızıntılar vardır. Elde edilen bilgilere göre bu serisinin neredeyse tüm sızıntıları vardır. Fakat Redmi Akıllı Saat için aynısını söylemek pek de mümkün değildir. 

Maalesef yakın zaman içerisinde çıkacak olan Redmi saat hakkında fazla bilgi yoktur. Fakat bundan önce, benzer bir model olan REDMIWT02 kod adıyla FCC onayı aldı. Şu an için bu iki cihazında aynı giyilebilir ürün olduğunu söylemek mümkün. FCC tarafından verilen bilgilere göre Redmi akıllı saatin ekran boyutu ise 1.41 inç olacak. Aynı zamanda cihazın içerisinde yerleşik bir GPS bulunacak. Elbette ki saatin belirli bir düzeye kadar su geçirmezlik özelliği olacak. Söz konusu yeni cihaz, 24 saat kalp atış hızı izleme, 230mAh pil kapasitesi, Bluetooth 5.1 gibi özellikleri de içeriyor ve Android 4.4 veya iOS 10 ve üzeri cihazlarla eşleştirilebiliyor. Redmi ürettiği akıllı cep telefonları nihai ve uygun fiyatlı olarak konumlandırıyor. Bu sebeple de kare ekran tasarımına sahip olan Redmi akıllı saatin bir istisna olmayacağını da söylemek mümkündür. Bu sayede Redmi, her zamanki gibi yine piyasadaki benzer modellerle kıyasıya bir rekabet içinde olacaktır.


Redmi Note 9 Pro 5G Geekbench testindeRedmi Note 9 Pro 5G Geekbench testinde
Lenova yeni telefonlarıyla Redmi'ye rakip olacakLenova yeni telefonlarıyla Redmi'ye rakip olacak
Redmi Note 9 Pro'nun tüm detayları ortaya çıktıRedmi Note 9 Pro'nun tüm detayları ortaya çıktı

PAYLAŞ