Redmi 9'un teknik detayları netleşti - Haberler - indir.com

Redmi 9'un teknik detayları netleşti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-21 14:20:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

2020 yılının ilk çeyreğinde tüketicilerin beğenisine sunulacağı dile getirilen Redmi 9 adlı akıllı cihaz ile ilgili bazı detaylar internete düştü. Redmi 8'in devam niteliğini taşıyacağı düşünülen söz konusu bu cihaz yeni bir tasarım ile beraber gelecek. Geçtiğimiz yılın en popüler akıllı cep telefonlarından biri olarak karşımıza çıkan Redmi 8 adlı akıllı cihazın yerini alması beklenen uygun fiyatlı Redmi 9 hakkında bit akım detaylar ortaya çıktı. Konu ile ilgili elde edilen bilgilere baktığımızda cihazın yeni bir tasarım ile karşımıza çıkacağı biliniyor. Redmi 9'da yer alacak olan cihazın ön kamerası birçok amiral gemisinde olduğu gibi ekrana gömülü bir şekilde karşımıza çıkacak. 

Çinli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi'nin alt markası olarak adından söz ettiren Redmi, ürettiği cihazlar ile kısa süre içerisinde kendisini kanıtlamayı başardı. Redmi 9 adlı cihazın arka paneli, fiyatı uygun olan cihazlarda görmeye pek de alışkın olmadığınız türden bir koruyucu cam ile kaplı olacak. Arka panelde yer alacak olan kamera sisteminin sol üst köşede dikey bir pozisyonda yer alacağı ise bildirildi. 12, 8 ve 2 megapiksel olma özelliğine sahip olan bu kamera sensörleri kullanıcıların beklentilerini karşılayacak düzeyde olacak. Cihazın ön kamerası ise 8 megapiksel özelliğine sahip olacak. 

Redmi 9 özellikleri sızdırıldıRedmi 9 özellikleri sızdırıldı

Redmi 9'un fiyatı da belli oldu

Yakın zaman içerisinde sunulması beklenen Redmi 9'un fiyatı da sonunda belli oldu. Redmi 8'e göre Redmi 9 adlı akıllı telefonun çok daha şık bir görünüm ile karşımıza çıkacağı düşünülüyor. Bu sayede cihazın fiyatının da daha yüksek olacağı bekleniyor. MediaTek Dimensity 800 yonga seti ile güçlendirilmiş olan Redmi 9 adlı akıllı cihazın başlangıç modeli ise 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama ile beraber karşımıza çıkacak. 

Tüm bu özelliklerin yanı sıra aynı zamanda 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile donatılmış olan bir versiyonunun da olması beklenen Redmi 9, hem tasarımı hem de donanımsal özellikleri ile kullanıcılar tarafından beğenileri üzerine toplayacak. Söz konusu bu akıllı telefon bu yılın ilk çeyreğinde satışa sunularak kullanıcıların beğenisini kazanacak. Redmi 9'un fiyatının 115 dolardan başlayacağı da düşünülüyor. Cihazın kullanım özelliklerinin de oldukça beğenileceği düşünülüyor. 



PAYLAŞ