Redmi 9'un özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Redmi 9'un özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-30 13:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon üreticisi Redmi’nin yeni Redmi 9 serisine yönelik Redmi Note 9 Pro ve Note 9 Pro Max modelleri tanıtılmıştı. Bu cihazlar tanıtılsa da, modelin standart versiyonuna dair henüz çok az bilgi yer alıyordu. Şimdi ise modele dair teknik detaylar ile beraber bazı görüntüler de ortaya çıktı. Realme şirketi, her kesim müşterine uygun olarak akıllı telefon modeli sunmak istiyor. Bu durum için ise ilk olarak şirket Redmi Note 9 Pro ve Redmi Note 9 Max modellerini tanıtmıştı. Bu modeller ile kullanıcıların ilgisini çekmeyi başaran şirketin, neden standart model Redmi 9’u tanıtmadığı ise henüz bilinmiyordu. Redmi 9 başlangıç seviye bir telefon olarak gelecek ve Redmi 8 modelinin yerini alacak. Gelin şimdi ortaya çıkan Redmi 9 modelinin ne gibi özellikler sunacağı ve ortaya çıkan detaylarına bakalım.

Realme Redmi 9a yakın zamanda tanıtılabilir

Redmi K30 Pro fiyatı ortaya çıktıRedmi K30 Pro fiyatı ortaya çıktı

Merak uyandıran bu yeni model için sızıntılar ve tahminler gelmeye devam ediyor. Redmi 9 için yaşanan yeni sızıntıya göre modelin arka yüzeyinde 4 kamera yer alacak. Ortaya çıkan bir görselde bu durumu doğrularken, kamera özellikleri henüz belli olmuş değil. Twitter kullanıcısı Sudhanshu Ambhore tarafından paylaşılan bir görsele ek olarak cihazın bazı bilgileri de verilmiş durumda. Modelin arka bölümündeki kameralardan ana kameranın 13 megapiksellik bir değerde olacağı belirtiliyor. Diğer kameraların ise 8 megapiksel geniş açı, 2 megapiksek makro ve 2 megapiksel derinlik sensörü işlevlerine sahip olacağı tahmin ediliyor.

Redmi’nin 13 megapiksellik kamerası olacağı beklenirken, modelin genel yapısı Redmi 9’un önceki versiyonuna bir hayli benziyor. Modelin beklenen donanım özellikleri tarafına gelecek olursak ise MediaTek’in Helio G80 işlemci çipseti ile gelmesi bekleniyor. Bu işlemci fiyat performans ürünü olurken, bu işlemciye ek olarak 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolamaya sahip olması bekleniyor. Modelin hafızasının ise microSD kart ile artırabilmesi de bekleniyor. Redmi 9 muhtemel olarak 5000 mAh bataryaya sahip olacakken, 10W şarj destekli olacak cihazın 1300 TL ile 1500 TL arasında bir fiyatlandırma ile gelmesi bekleniyor.


Redmi ilk akıllı ekranını tanıttı!Redmi ilk akıllı ekranını tanıttı!
Redmi K30 Pro'nun ekran hızına yönelik resmi açıklamaRedmi K30 Pro'nun ekran hızına yönelik resmi açıklama

PAYLAŞ