Redmi 9A'nın teknik özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Redmi 9A'nın teknik özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-15 10:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi’nin yeni uygun fiyatlı akıllı telefon modeli olması beklenen Redmi 9A, Federal İletişim Kurulu’nun veritabanında gözüktü. FCC listelerinde karşımıza çıkan Redmi’nin giriş seviyesi telefon serisine dahil olacak olan Redmi 9A, ikili arka kamera sistemi ile gelecek. Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi, geçtiğimiz yıl Redmi 8’in daha uygun bir fiyatlı alternatifi olarak Redmi 8A modelini pazara sunmuştu. Aynı politikayı bu yıl da sürdürecek olan şirketin bu kapsamda Redmi 9 serisinin iki farklı bütçe dostu versiyonunu tanıtması bekleniyor. Redmi 9C ve 9A olarak adlandırılması beklenen bu telefonlardan birisi ise “M2006C3LG” model numarası ile FCC veritabanında karşımıza çıktı.

Redmi 9A olduğu tahmin edilen akıllı telefon tahminlere göre Redmi 8A cihazının devamı olarak kabul edilecek ve Xiaomi’nin giriş seviyesi akıllı telefonlarına dahil olacak.

Redmi 9 tanıtılmadan Aliexpress'te görüntülendiRedmi 9 tanıtılmadan Aliexpress'te görüntülendi

Xiaomi Redmi 9A özellikleri ortaya çıktı

FCC listelemesinde modelin donanım özelliklerine dair detaylar yer almıyor. Fakat telefonun özellikleri daha önce çeşitli söylentiler ile ortaya çıkmıştı. Gelin şimdi Redmi 9A cihazında yer alması beklenen özelliklere bakalım. FFC listelemesine göre 2.4 GHz Wi-Fi ağ desteğine sahip olan çift SIM’li bir akıllı telefon olarak karşımıza çıkacak. En güncel MIUI 12 ile beraber gelecek olan model söylentilere göre 5000 mAh’lik bir batarya ile geleceği iddia ediliyor. Diğer yandan 18W hızlı şarjı destekleyerek 4900 mAh’lik bir batarya ile gelebileceği de iddia ediliyor.

Redmi 9A hakkında daha önceki sızıntı bilgilerine göre modelin 4G LTE ağ desteklerine sahip olacağı ifade ediliyor. Diğer yandan FCC sertifikasına sahip listede yer alan arka panel şematik çizimi, cihazın çift arka kameraya sahip olacağı gösteriliyor. Modelin tanıtım tarihi bilinmezken, yakın zamanda tüm detayları ile beraber sunulması bekleniyor.


Redmi Note 9 Türkiye’ye geliyorRedmi Note 9 Türkiye’ye geliyor
Resmi olarak tanıtılan Redmi 9 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Redmi 9 özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ