Redmi 9 Türkiye satış tarihi ve fiyat etiketi açıklandı - Haberler - indir.com

Redmi 9 Türkiye satış tarihi ve fiyat etiketi açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-21 10:00:00
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Redmi’nin Mayıs ayında düzenlediği etkinlikte tanıtılan Redmi 9’un Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağı belli oldu.

Son yılların en çok rağbet gören akıllı telefon üreticileri arasında olan Redmi ürettiği uygun fiyatlı akıllı telefonlarla kullanıcıların gözdesi olmayı başardı. Global çapta önemli bir çıkış yakalayan şirket Redmi 9 modelini Türkiye’de alıcıların karşısına çıkaracak.

Redmi K40 işlemci sürprizi ile karşımıza çıkacakRedmi K40 işlemci sürprizi ile karşımıza çıkacak

Şık bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkan Redmi 9 maviden mora geçişli rengi ile dikkat çekiyor. Türkiye pazarına Karbon Grisi, Okyanus Yeşili ve Gün Batımı Moru olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle gelen Redmi 9 Ağustos ayında Türkiye’deki raflarda yerini alacak.

Redmi 9 özellikleri

6.53 inç ekrana sahip olan Redmi 9, Full HD+ LCD ekran üstüne kurulu. Gücünü MediaTek Helio G80 yonga setinden alan Redmi 9 3 GB RAM 31 GB dahili depolama ve 4 GB RAM 64 GB dahili depolama kapasitesine sahip olan iki farklı versiyona sahip.

Redmi Note 9 Pro Türkiye’de satışa sunuldu

Arka panelinde Burada 13 Megapiksel ana kamera, 8 Megapiksel ultra geniş açı sensörü, 5 Megapiksel makro sensör ve 2 Megapiksel derinlik sensörü olmak üzere dörtlü kamera kurulumuna sahip olan Redmi 9, ön panelinde 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan bir selfie kamerasına sahip. 5.020 mAh’lık batarya kapasitesine sahip olan Redmi 9 18 W’luk hızlı şarj desteğine sahip. Kutusundan Android 10 tabanlı çıkan cihaz aynı zamanda USB-C girişine de ev sahipliği yapıyor.

Redmi 9 fiyatı

9 Ağustos ayında Xiaomi garantisiyle Türkiye’de satışa sunulacak olan Redmi 9’un 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama kapasitesi için belirlenen fiyat etiketi 2.999 TL. Cihazın 3 GB RAM ve 42 GB dahili depolama kapasitesine sahip olan versiyonu için belirlenen satış rakamı ise 2.399 TL.


MIUI 12 alacak Xiaomi ve Redmi telefonlar için yeni liste yayımlandıMIUI 12 alacak Xiaomi ve Redmi telefonlar için yeni liste yayımlandı
Redmi'nin yeni uygun fiyatlı kablosuz kulaklığı AirDots 2 TWS duyurulduRedmi'nin yeni uygun fiyatlı kablosuz kulaklığı AirDots 2 TWS duyuruldu

PAYLAŞ