Redmi 9 tanıtılmadan Aliexpress'te görüntülendi - Haberler - indir.com

Redmi 9 tanıtılmadan Aliexpress'te görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-08 15:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon üreticisi Redmi’nin yeni bütçe dostu akıllı telefon modeli olan Redmi 9, henüz çıkışını yapmadan bir mağazada ortaya çıktı. Bu noktada cihazın resmi render görüntüleri ve tüm özellikleri de belli olmuş oldu. 3 farklı renk seçeneğine sahip olarak gelen cihazın düşün modeli 140 dolar satış fiyatına sahip olurken, diğer model ise 150 dolar olarak belirlenmiş durumda. Redmi’nin bütçe dostu telefonu Redmi 9 henüz resmi olarak tanıtılmamasına rağmen bir mağazanın listelerinde yer aldı. Lazada Philippines adlı sitenin satın alma bölümünde yer alan telefonun özellikleri de netleşmiş oldu. Cihazın özelliklerinin daha önce belli olmasına rağmen bu listeleme ile beraber bilgilerin daha gerçekçi bir seviyeye eriştiğini görüyoruz.

Modelin ön tarafına bakıldığı zaman FHD+ çözünürlük ile yağmur damlası çentik tasarımına sahip olan modelin 6.53 inçlik bir büyük ekranı bulunuyor. Bu ekranda ince çerçeveler yer alırken, modelin alt tarafında ise biraz kalın bir çerçeve bölümü bulunuyor. Çok çekirdekli MediaTek Helio G80’den güç alan Redmi 9, 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama ile karşımıza geliyor.

Redmi Karna gün yüzüne çıktıRedmi Karna gün yüzüne çıktı

Redmi 9’un resmi detay ve görüntüleri

Redmi 9, kullanıcılarını oldukça memnun edecek gibi duruyor: Model arka yüzeyinde dörtlü kamera sistemi ile beraber 13 megapiksel ana kamera ve 8 megapiksel ultra geniş açı lensi ile beraber 5 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik algılama sensörü sunuyor. Bu dörtlü kamera kurulumu haricinde 8 MP değerinde ön kamera cihazda yer alıyor. Realme 9, 5020 mAh’Lik büyük bir batarya ile uzun bir kullanım sunmayı hedefliyor. Bu batarya 18W hızlı şarj desteğine sahip olurken, Xiaomi tarafından 171 saat müzik çalma ve 19 saat ise video oynatım destekleyeceği ifade ediliyor. Modelin kutu içinden Android 10 tabanlı MIUI 10 arayüzü ile çıktığını belirtelim.

Render görüntülerde de görüleceği üzere Redmi 9 yeşil, siyah ve mor olarak 3 farklı renk seçeneği ile kullanıcıların karşısına geliyor. Bununlar beraber 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolamaya sahip olan modelin en düşük versiyonun 140 dolardan diğer modelin ise 150 dolardan satışa sunulacağı belirtiliyor.


Redmi 9 özellikleri ve fiyatı sızdırıldıRedmi 9 özellikleri ve fiyatı sızdırıldı
Redmi 9'un tasarım detayları netleştiRedmi 9'un tasarım detayları netleşti

PAYLAŞ