Redmi 9 özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Redmi 9 özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-19 18:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin alt markası konumunda bulunan Redmi’den yeni bir akıllı telefon modeli daha geliyor. Son dönemde ülkemiz ve dünya genelinde sunmuş olduğu modeller ile oldukça dikkat çeken şirket Redmi, satış rakamları ile de büyük başarılar yakalamaya devam ediyor. Son olarak markanın çift kameralı Redmi 8 modelini Ekim ayında tanıttığı biliniyor. Ülkemizde de satışta olan Redmi 8 modeli sahip olduğu 1200 TL’lik fiyat etiketi ile dikkatleri üzerine çekmişti. Sızdırılan yeni rapor içeriklerine göre ise şirketin bu model serisini devam ettireceği ve Redmi 9 modelinin 2020 yılının başlarında kullanıcılar ile buluşturulacağı bekleniyor.

Xiaomi Redmi 9 Geliyor

Xiaomi Türkiye ilk Xiaomi Mi Note 10 paylaşımı ile şaşırttı!Xiaomi Türkiye ilk Xiaomi Mi Note 10 paylaşımı ile şaşırttı!

Redmi 9 modeli henüz resmiyet kazanmazken, bazı özellikleri ortaya çıkmış durumda. Buna göre başlıca olarak cihazda MediaTek Helio G70 işlemcisini göreceğiz. İşlemci detayları henüz bilinmezken, isimlendirmeye bakacak olursak Helio G90 modelinin biraz altında olacağa benziyor. Son dönemin bir başka popüler uygun fiyatlı modeli olan Redmi Note 8 Pro ise gücünü Helio G90T işlemcisinden alıyordu. Redmi 8 tarafında ise Qualcomm mimarili Snapdragon 439 işlemcisini görüyoruz. Yeni modelin ekran tarafında ise 6.22 inçlik Redmi 8 sonrasında 6.6 inç seviyesine çıkması düşünülüyor.

Başlangıç versiyonunda 4 GB RAM ile beraber 64 GB dahili depolama alanını göreceğiz. Android 10 işletim sistemine de sahip olacak model MIUI 11 arayüzüne sahip olarak gelecek.  


Xiaomi Mi 10 çıkış tarihi belli olduXiaomi Mi 10 çıkış tarihi belli oldu
Xiaomi katlanır telefonları doğruladıXiaomi katlanır telefonları doğruladı

PAYLAŞ