Redmi 8A Android 10 Güncellemesi Alıyor - Haberler - indir.com

Redmi 8A Android 10 Güncellemesi Alıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-02 16:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Xioami’nin orta seviye akıllı telefon modellerinden birisi olan Redmi 8A cihazı için Kasım ayında MIUI 11 sürümü ile beraber yeni bir güncelleme gelmişti. Bu arayüz ile beraber model arayüz tarafında yenilenmiş ve görünüm tarafında ise bazı özellikler kazanmıştı. Cihaz arayüz güncellemesi ile beraber bazı yeni özellikler kazansa da, işletim sistemi olarak halan Android 9 Pie’a sahipti. Ancak yeni ortaya çıkan detaylara göre Geekbench testlerinde gözükmesi ile beraber Xiaomi Redmi 8A modeli için yakın zamanda Android 10 güncellemesini görebiliriz.

Xiaomi Redmi 8A, Android 10 güncellemesi alıyor

Xiaomi Mi 10 serisinde şeffaf versiyon olacak mı?Xiaomi Mi 10 serisinde şeffaf versiyon olacak mı?

Benchmark listesine göre Xiaomi Redmi 8A modelinin Android 10 işletim sistemini çalıştırdığı gözüküyor. Bu durum ile beraber ise Redmi 8A’nın artık Android 10 işletim sistemini almaya hazır olduğu anlaşılabiliyor. Xiaomi tarafından henüz güncellemenin çıkış tarihine yönelik bir zaman dilimi belli olmuş değil. Ancak ortaya çıkan söz konusu Geekbench raporu, fazla beklemeden cihaz için güncelleme geleceği anlamına geliyor.

Xiaomi’nin Redmi 8A cihazının özelliklerini hatırlayacak olursak model 900 TL fiyat etiketi ile fiyat performans bir ürün olmayı başarıyor. Bu noktada 6.22 inçlik 720x1520 HD+ çözünürlüklü bir ekran görüyoruz. 5000 mAh’lik bataryaya sahip olan cihazda 2 GB RAM bulunuyor. 18W destekli Type-C şarj girişine sahip olan model Gorilla Glass 5 koruması ile geliyor. Bakalım güncelleme ne zaman sunulacak göreceğiz.


Xiaomi’nin ekran altı kamera teknolojisi hakkında açıklama yaptıXiaomi’nin ekran altı kamera teknolojisi hakkında açıklama yaptı

PAYLAŞ