Redmi 8 ve Note 8 Pro renk seçenekleri artıyor - Haberler - indir.com

Redmi 8 ve Note 8 Pro renk seçenekleri artıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-09 12:20:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarının en çok ses getiren isimlerinden birisi olan Xiaomi'nin alt markası olan Redmi, hali hazırda piyasada olan akıllı telefonları için yeni renk seçeneklerini duyurmayı sürdürüyor. Ağustos ayında tanıtımları yapılan Redmi Note 8 Pro ve Ekim ayı içerisinde tanıtılan Redmi 8 son dönemin en popüler telefon modelleri. 

Geçtiğimiz aylarda Redmi Note 8 için Nebula Purple, Note 8 Pro için Okyanus Mavisi renk seçenekleri kullanıcılara sunulmuştu. Bu defa Redmi Note 8 Pro ve Redmi 8'in satışlarını arttırması düşünülen iki yeni renk duyuruldu. 

Xiaomi Mi 10 AnTuTu performans testinde görüldü!Xiaomi Mi 10 AnTuTu performans testinde görüldü!

Redmi 8 ve Redmi Note 8 Pro renk seçenekleri artıyor!

Xiaomi'nin alt markası Phantom Red ve Twilight Orange olarak adlandırılan iki farklı renk seçeneğini duyurdu. Görmüş olduğunuz görselde sol tarafta bulunan cihazın Phantom Red, sağ taraftaki cihazın ise Twilight Orange olduğunu belirtmemiz doğru olacaktır.

Öncelikli olarak Çin'deki kullanıcıların sahip olma ayrıcalığı yaşayacağı bu renk seçeneklerine Redmi 8 ile sahip olmak isteyenlerin yalnızca 115 dolar, Note 8 Pro ile sahip olmak isteyen kullanıcıların ise 200 dolar ödemesi gerekiyor. Bu cihazlara ilk defa sahip olmayı düşünün kullanıcılar için cihazların özelliklerini kısaca hatırlatmamızda fayda var.

6,22 inç büyüklüğüne sahip olan LCD ekranı HD+ çözünürlük sunan Redmi 8 gücünü Snapdragon 439 işlemciden alıyor. Arka tarafında 12 Megapiksel + 2 Megapiksel kameraya yer verilen telefon, 18W hızlı şarj desteğine sahip 5000 mAh bataryadan besleniyor.

6.53 inç büyüklüğündeki ekranı Full HD+ çözünürlük sunan Redmi Note 8 Pro ise Helio G90T işlemciden güç alıyor. 64 Megapiksel çözünürlüğünde arka kameraya sahip olan telefon, 18W hızlı şarj desteğine sahip olan 4500 mAh kapasiteli bataryadan besleniyor.



PAYLAŞ