Redmi 10'un özellikleri belli oldu - Haberler - indir.com

Redmi 10'un özellikleri belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-30 10:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Redmi'nin yakın zaman içerisinde sunulması beklenen yeni akıllı cep telefonu Redmi 10, Sİngapur merkezli bir teknoloji perakendecisi tarafından yanlışlıkla listelendi. Bu listeleme cihazın tüm özellikleri ile beraber tasarımını ve fiyatını da ortaya çıkardı. 

Singapur merkezli bir perakendeci olan Courts, Xiaomi'nin alt firması Redmi ile ilgili olarak büyük bir skandala imza atmış oldu. Sizde farklında olmadan şirketin yeni telefonu olan Redmi 10'u listeleyen Courts, bu listeleme ile beraber telefonun tüm teknik özelliklerini ve tasarımını da ortaya çıkarmış oldu. Redmi'nin yakın zamanda sunmayı planladığı yeni telefonu 6,5 inç büyüklüğünde LCD ekran ile beraber gelecek. 90 Hz tazeleme oranı ile sunulan bu ekran, FHD+ çözünürlük özelliğine de sahip olacak. Söz konusu bu akıllı cep telefonun parmak izi okuyucu sensörü ise ekranda değil, güç tuşunda yer alacak. Delikli yapıda olan ekran yer alacak olan ön kamera ise 8 MP çözünürlük özelliğine sahip olacak. 

Redmi 10X'in özellikleri gün yüzüne çıktıRedmi 10X'in özellikleri gün yüzüne çıktı

Redmi 10 nasıl görüneceği belli oldu

Redmi'nin yakın zaman içerisinde sunmayı planladığı akıllı cep telefonu MediaTek Helio G88 işlemciden güç alacak. Bu güç, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile daha da güçlendirilecek. Android 11 tabanlı olan MIUI 12 arayüzüyle çalışma özelliğine sahip olan bu telefonun bataryası ise 5.000 mAh şeklinde olacak. Bu batarya tüketiciye 18 watt hızlı şarj desteği ile sunulacak Redmi 10'un kamera özelliğine değinildiğinde 50 MP ana kameraya eşlik eden 8 MP ultra geniş açılı kamera ve 2 tane de 2 MP'lik kamera yer alıyor. Bunlar muhtemelen makro ve derinlik kamerası şeklinde olacak. .

Xiaomi Mi 10 Ultra'nın tasarımıyla benzerlik gösteren Redmi 10'un lansmanının ne zaman yapılacağı ise şu an için belli değildir. Gri, beyaz ve mavi renklerine sahip olacağı düşünülen bu cihazın Singapur'daki fiyatı ise 185 dolar olacak. Redmi 10'un Türkiye pazarındaki fiyatının ne olacağını ise zaman içerisinde belli olacak. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. Yakın zaman içerisinde daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 


Redmi 10X performansıyla hayranlık uyandırdıRedmi 10X performansıyla hayranlık uyandırdı
Resmi olarak tanıtılan Redmi 10X ve 10X Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Redmi 10X ve 10X Pro özellikleri ve fiyatı
Redmi 10 modeli ve özellikleri netleşiyorRedmi 10 modeli ve özellikleri netleşiyor

PAYLAŞ