Redmi 10 modeli ve özellikleri netleşiyor - Haberler - indir.com

Redmi 10 modeli ve özellikleri netleşiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-19 11:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Xiaomi’nin orta seviyedeki yeni modeli olacak olan Redmi 10 için kamera ve bazı donanım özellikleri ortaya çıktı. Xiaomi’nin alt markası olarak bulunan Redmi, daha çok fiyat performans ürünleri ile biliniyor. Kısa süre önce Redmi Note 10 5G modelini Türkiye pazarına getiren şirket, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Şimdi ise tanıtımına hazırlandığı yeni akıllı telefon modeli Redmi 10 için önemli detaylar karşımıza geldi. Akıllı telefonlar, tabletler ve diğer ürünler satışa çıkmadan önce ülkelerin yetkili kurumları tarafından onaylanıyorlar. Bu onayı gerçekleştiren kuruluşlardan olan Amerika Birleşik Devletleri’ne bağlı Federal İletişim Komisoyonu, resmi onayı almayı başaran Redmi 10, FCC’nin web sayfasında listelendi ve kamera detayları ile bazı özellikleri belli oldu.

Redmi 10, 50 megapiksel ana kamera ile geliyor

Redmi Note 10T tanıtıldı: özellikleri ve fiyatıRedmi Note 10T tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı

21061119AG model numarasına sahip olan Redmi 10, FCC’nin web sayfasında yer alan bilgilere göre Android 11 tabanlı MIUI 12.5 ile kutu içinden geliyor. Üç farklı depolama opsiyonuna sahip olarak gelecek cihazın 4 GB RAM + 64 GB dahili depolama, 4 GB RAM + 128 GB dahili depolama ve 6 GB RAM + 128 GB dahili depolama seçeneklerine sahip olacak. Hangi sürümün ne kadardan pazara çıkacağı henüz bilinmezken, 64 GB olan versiyonunu en ucuz fiyatla çıkması bekleniyor.

Diğer yandan Redmi 10 hakkındaki bir başka detay ise cihazın 50 megapiksel ana kameraya sahip olacağı oluyor. Samsung ile iş birliğine giden marka, modelinde Samsung S5KJN1 sensörüne yer verecek. Üçlü kamera dizilimine sahip olacak modelde 50 megapiksel ana + 8 megapiksel geniş açı + 2 megapiksel makro sensörleri de yer alacak. Modelin Türkiye pazarına ne zaman gireceği ise henüz belli olmuş değil.


Redmi Note 10 5G satışa çıktı: Özellikleri ve fiyatıRedmi Note 10 5G satışa çıktı: Özellikleri ve fiyatı
Xiaomi, Redmi ve POCO için Android 12 tarihleri açıklandıXiaomi, Redmi ve POCO için Android 12 tarihleri açıklandı

PAYLAŞ