Reddit TikTok'a rakip olacak! - Haberler - indir.com

Reddit TikTok'a rakip olacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-16 17:00:09
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Reddit, son dönemler içerisinde popüler özelliği olan kısa şekildeki videoları kendi platformuna dahil ekliyor. iOS akıllı cihazlarda kullanıcıların beğenisine sunulan bu yeni özellik TikTok ile benzer bir görünüme sahiptir. 

Dünyanın en popüler platformlarında ilk sıralarda yer alan TikTok'un elde etmiş olduğu başarı, diğer sosyal medya uygulamaları tarafından da takip edilen bir durumdur. Instagram Reels, Snapchat Spotlight ve YouTube Shorts gibi hamlelerin ardından Reddit de kendi bünyesine TikTok benzer kısa şekilli video özelliği sunuyor. 

Reddit SSL Korumalı Sürüme Geçiyor!Reddit SSL Korumalı Sürüme Geçiyor!

Şu an sadece iOS cihazlarda vardır

TechCrunch aracılığı ile Reddit kullanıcılarının, uygulamanın arama çubuğunda sağ kısma yerleştirilmiş bir düğme üzerinden erişim sağlanacak olan TikTok benzeri bir sisteme sahip olan video kısmında platformda yerini alacak. Söz konusu bu yeni özelliğe bakıldığında videoyu yükleyen kullanıcı ve video açıklaması ekranın alt kısmında yer alırken sağ kısımda ise videoyu olumlu ya da olumsuz oy verebilecekleri düğmeler, yorumlar alanı, ödül butonu ve videoyu paylaşabileceğiniz bölüm yer alacak. Kullanıcılar, ekrandan yukarı ve aşağı kaydırma hareketi ile videoları ile değişim sağlanabilecek. 

Reddit'ten konuya ilgili olarak yapılan açıklamalarda video ekibinin misyonunun, topluluğu video aracılığı ile bir araya getirmek olduğunu dile getirerek "Geçen yıl boyunca hedefimiz, birleşik bir video oynatıcı oluşturmak ve oynatıcı arayüzünü, kullanıcıların (yeni ve eski) bir uygulama içi video oynatıcı söz konusu olduğunda beklentilerini karşılayacak şekilde yeniden tasarlamaktı." ifadelerine yer verildi. Söz konusu bu özellik şu an için sadece iOS akıllı cihazlarda yerini almaya başladı. Reddit'in bu yeni TikTok benzer, özelliği tüm kullanıcılar için ne zaman sunulacağı ise şu an için belli değildir. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için sadece bu kadar olup özelliğin yakın zaman içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulması bekleniyor. 

 


İlgili uygulamalar
Reddit Kullanıcısı Galaxy S9 Kutu Görselini PaylaştıReddit Kullanıcısı Galaxy S9 Kutu Görselini Paylaştı
Reddit kullanıcıları, ABD seçimi sırasında bilmeden Rus propagandasını paylaştıReddit kullanıcıları, ABD seçimi sırasında bilmeden Rus propagandasını paylaştı
Reddit mobilde reklam dönemi başlıyor!Reddit mobilde reklam dönemi başlıyor!

PAYLAŞ