RED'den Hologram Ekranlı 1200 Dolarlık Akıllı Telefon - Haberler - indir.com

RED'den Hologram Ekranlı 1200 Dolarlık Akıllı Telefon

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-08 18:00:56
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Ünlü kamera üreticileri arasında yer alan RED şirketi üst seviye kamera modelleri ve yüksek bütçeye sahip filmler için kamera modelleri geliştirilen bir firma diyebiliriz. Kameralar konusunda bir hayli uzman olan bu şirket yeni bir girişimde bulunarak kendi akıllı telefon modelini geliştirdi. Hydrogen adlı bu cihaz gerek tasarımı gerekse sunduğu teknik özellikleri ile sınırları bir hayli zorluyor diyebiliriz. Telefon yenilikçi teknolojilere sahip olarak geliyor ve akıllı telefon pazarına yeni bir girişim getireceğe benziyor. Model genel anlamda bir akıllı telefon özelliklerini taşısada, cihazda oldukça dikkat çekici gizli bir özellik daha bulunuyor.

5.7 inç dev bir ekrana sahip olan bu akıllı telefonun ekranı holografik özelliğine ve teknolojisine sahip durumda. Bu holografik özellik ile 2 boyutlu bir görüntü ile 3 boyutlu bir görüntü arasında direkt olarak geçiş yapabiliyor. Tıpkı Nintendo 3DS modellerinde gördüğümüz gibi gözlüksüz olarak 3D efekt deneyimi yaşanmış oluyor diyebiliriz. Bu 3D deneyimi sadece görüntü tarafında kalmıyor ve gelişmiş ses sistemi ile ekrandan çıkan görüntü kaliteli ses deneyimi ile destekleniyor. RED şirketi tarafından ifade edilene göre ise modelin sunduğu görüntü ve ses teknolojileri tüm duyulara hitap edecek şekilde belirlenmiş durumda.

Tıpkı modüler yapı Moto Z modelinde olduğu gibi ekstra modüller takılabilen cihaz bu sayede yeni yeteneklere kavuşabiliyor. Kamera noktasında da başarılı olan telefonda profesyonel kameraların sisteminden kullanıldığı ifade ediliyor. microSD kart desteği bulunan model USB-C girişine sahip durumda. Cihazın 2018 yılında çıkacağı ve 1195 dolar ile 1595 dolar fiyat etiketleri arasında olacağı bekleniyor.





PAYLAŞ