Redd Grubu'nun Yeni Klibi iPhone X ile Çekildi - Haberler - indir.com

Redd Grubu'nun Yeni Klibi iPhone X ile Çekildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-31 09:50:00
Editör : Elif Keskin
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple, iPhone modellerinde kullandığı kamera teknolojileriyle akıllı telefon sektöründe fark yaratıyor. Özellikle iPhone X'in kamerası teknoloji dünyasında çığır açmış durumda. Bugüne kadar farklı iPhone modelleriyle film ve klip çekimleri gerçekleştirilmişti. Bu konuda ülkemizdeki ilk klibin sahibi ise ünlü alternatif müzik grubu Redd oldu. 

Redd, "Kanıyorduk" şarkısının video klibini iPhone X ile çekti. Bu klip ülkemizde iPhone ile çekilen ilk müzik klibi oldu. Klibi Apple Music platformunda yayınlayan grup, çekim boyunca ekstra hiçbir ekipman kullanmadı. Çekimde görüntü kalitesini zenginleştirmek adına DJI Osmo ve FiLMiC Pro isimli video kayıt ve efekt uygulamaları kullanıldı. 

iPhone X ile Çekimler Fark Yaratıyor

29 Ekim'e kadar yalnızca Apple Music platformunda yayınlanacak olan klibin yönetmen koltuğunda Güneş Duru oturuyor. iPhone X ile çekilen klip sanatsal anlamda oldukça başarılı. Klibin çekimleri Lviv, Kapadokya, Kıbrıs ve Isparta başta olmak üzere pek çok farklı lokasyonda gerçekleştirildi. Yönetmen Güneş Duru, iPhone X ile çekilen klip için yaptığı açıklamada: "iPhone uzun ve zahmetli hazırlıklar yapmadan, dilediğim yerde özgürce, planladığım gibi bir video çekebilmemi sağladı. Cebimde güzel bir sahne, bana özgü bir resim oluşturmama aracılık eden bir kamera taşıyor olmak benim için çok kıymetli."  şeklinde konuştu.

iPhone XR, iPhone Xs Max'ten %27.5 Daha Kalın ÇerçeveliiPhone XR, iPhone Xs Max'ten %27.5 Daha Kalın Çerçeveli



iPhone Xs ve Xs Max Türkiye'de satışa sunulmayacak!iPhone Xs ve Xs Max Türkiye'de satışa sunulmayacak!
iPhone XR Modeli En Fazla Satış Yapan iPhone OlabiliriPhone XR Modeli En Fazla Satış Yapan iPhone Olabilir
iPhone XS Max, Pixel 3'e Hız Testinde Fark AttıiPhone XS Max, Pixel 3'e Hız Testinde Fark Attı

iPhone X Studio in your pocket Apple


PAYLAŞ