Red Magic 6S Pro'nun tanıtım tarihi ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Red Magic 6S Pro'nun tanıtım tarihi ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-28 14:15:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz aylar içerisinde 6 serinin en küçük üyesi olarak piyasada yerini alan Nubia, şimdi de serinin farklı bir telefonu olan Red Magic 6S Pro'nun tanıtım tarihi hakkında bilgi verdi. 

Geçtiğimiz hafta içerisinde, NX669J-S model numarası ile ortaya çıkan Nubia'nın akıllı cep telefonu, Çin'in 3C düzenleyici kurumu tarafından onay aldı. Söz konusu akıllı cihazın görüntüleri, şirketin bu yılın ilk aylarında resmilik kazanan Red Magic 6S serisinin geliştirilmiş olan yeni bir versiyonunu piyasaya sürmek adına planlar yaptığını gösteriyor.

Nubia'nın oyuncu odaklı telefonu Red Magic 6S ortaya çıktıNubia'nın oyuncu odaklı telefonu Red Magic 6S ortaya çıktı

Red Magic 6S Pro 6'nın Eylül'de tanıtımı yapılacak

Konuyla ilgili olarak yayınlanan posterde de görüldüğü üzere Red Magic 6S Pro, Snapdragon 888'in bir üst modeli olan Snapdragon 888 Plus mobil işlemcisine sahip olacak. Görselden elde edilen bir diğer bilgi ise Red Magic 6S Pro'nun 165Hz yenileme hızı ekranı sunacağıdır. Cihazın arka kısmında ise üçlü kamera kurulumu yer alıyor.

Yakın zaman içerisinde 3C yetkilisi tarafından onay alan NX669J-S Nubia markalı akıllı telefonunun Çin pazarında Red Magic 6S Pro şeklinde piyasada yerini alacağı görülüyor. 3C listesi, 120W hızlı şarj cihazı ile beraber geldiği biliniyor. Red Magic 6 Pro, 165Hz yenileme hızı üreten 6.8 inç AMOLED Full HD+ ekran özelliği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Snapdragon 888 destekli oyun telefonu, 18 GB‘a kadar LPDDR5 RAM yer alacak. Red Magic 6S Pro, Red Magic UI 4.0 arayüzü ve Android 11 ile kutudan çıkacak ve 512 GB‘a kadar UFS 3.1 depolama alanı ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

Red Magic 6S Pro, 64 Megapiksel + 8 Megapiksel + 2 Megapiksel üçlü kamera sistemine ve 16 Megapiksel ön kameraya sahip. 4.050mAh pili için 120W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Red Magic 6S Pro takma adı, şirketin bu akıllı cihazın yanı sıra bir Red Magic 6S seçeneğini de duyurma ihtimali göz önünde bulundurmak gerekiyor. Şirketin, lansmanında birkaç gün önce Red Magic 6S seri ile ilgili olarak daha fazla bilgi sunması bekleniyor. Şu an için konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler sadece bunlarla kısıtlıdır. 

 



PAYLAŞ