RED Hydrogen One'ın Özellikleri Belli Oldu - Haberler - indir.com

RED Hydrogen One'ın Özellikleri Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-18 16:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

İlginç yapısı ve tasarımı ile dikkat çeken RED Hydrogen One’ın teknik detayları sonunda netleşti. Bu modeli satın alan kullanıcılara bir süre ertelemeden sonra bu hafta itibariyle dağıtım başlatılacak. UberGizmo tarafından sızdırılan grafik ve verilere göre cihaz henüz tam olarak sunulmadan tüm teknik detaylarını belli etmiş oldu. Cihaz ilginç teknolojisi ile ön plana çıkarken Hdyrogen One modeli profesyonel video kamera şirketi olan RED’in ilk akıllı telefon modeli olacak. Belli olan teknik detaylara baktığımızda ise cihazın bir 2018 model amiral gemisi telefonunda yer alan benzeri özelliklere sahip olduğunu görüyoruz.

RED Hdyrogen One Tüm Teknik Özellikler

Hologram Ekranlı RED Hydrogen Tanıtım Tarihi Belli OlduHologram Ekranlı RED Hydrogen Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Bu noktada cihaz 128 GB’lık dahili depolaması ile beraber 6 GB bir RAM ile geliyor. 4500 mAh’lik bataryaya da sahip olan bu cihazda alüminyum bir kasa üzerine 5.7 inçlik büyük ekran görüyoruz. Bu ekran 1440P bir çözünürlük sunarken İnfongrafik detayına göre cihazın işlemcisi gözükmüyor. Ancak diğer donanım özelliklerine baktığımızda modelin Snapdragon 835 kullanacağı düşünülüyor. Model 1200 dolar fiyat etiketi karşısında neden Snapdragon 845 tercih etmemiş henüz bilinmiyor.

RED Hydrogen One modelinin rakip cihazlardan ayıran ana özelliği ise 4V adlı bir holografik görünüm özelliği sunması oluyor. Bu teknolojinin nasıl çalıştığına dair henüz net bilgiler verilmese de, cihazda yer alan kameraların bu söz konusu 4V teknolojisini destekleyen videolar çekebileceği düşünülüyor. Bu kapsamda önde çift 8.3 megapiksellik ve arkada ise çift 12.3 megapiksellik kameralar görüyoruz. Diğer yandan modelde yer alan POGO pin bağlantısı sayesinde cihaza ek ücret ödenerek bazı eklentiler entegre edilebilecek.

RED’in bu yeni telefonuna dair resmi özellikler henüz belli olmadan kullanıcılara modelleri göndermesi oldukça garip gözüküyor. Cihaza dair en net detaylar ise cihazlar kullanıcılara eriştiğinde belli olacak.  



PAYLAŞ