RED Hydrogen One Özellikleri Belli Oldu - Haberler - indir.com

RED Hydrogen One Özellikleri Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-24 14:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyaca ünlü kamera üreticisi olan RED tarafından bir akıllı telefon geliştirildiği biliniyor. Şimdi ise bu söz konusu telefon Hdyrogen One hakkında RED tarafından bazı açıklamalar yapıldı. Profesyonel kamera üretimi ile bilinen RED holografik teknolojiye sahip ekranlı bu akıllı telefonu ile 3 boyutlu fotoğraflar çekebileceğini ifade ediyor. Birçok yeni teknolojiye sahip olacak olan bu model henüz tanıtılmış olmazken, cihazın detayları ve bilgileri ortaya çıkmaya başlamış durumda. New York’ta gerçekleşen bir etkinlik ile beraber RED cephesinen yapılan bazı açıklamalar ile Hydrogen One’ın özellikleri de belli olmuştu.

Buna göre Red Hdyrogen One modelinde 5.7 inç ekran büyüklüğünde QHD 4-View Lighfield bir ekran bulunuyor. 3 boyutlu fotoğraf çekme özelliğine de sahip olan model Holografik 4-Viev ön ve arka kameraya sahip olurken A3D çok yönlü bir ses sistemi ile gelecek.

RED Hydrogen One

Holografik kamera noktasında bir hayli iddialı olan bu model görüntüleri holografik ekranında çok boyutlu bir şekilde gösterebilecek. Ayrıca çekilen görüntüler yine standart görüntülenme için JPEG olarak da kaydedilecek. RED’in bu holografik görüntü paylaşımı için HoloPix adlı tıpkı Instagram benzeri bir platformda gerçekleştirmesi bekleniyor. Model diğer yandan modüler bir yapıya sahip olacak ve tıpkı MotoMod gibi harici batarya ve kamera lensi gibi ek aparatlar takılabilecek. Ayrıca holografik ekran ile uyumlu oyunların da geliştirilmesi bekleniyor.

RED Hydrogen One Özellikler

  • 5.7 inç (2560x1440 piksel) Quad HD LTPS-TFT
  • Snapdragon 835 işlemci, Adreno 540 GPU
  • 6GB RAM, 128GB/256GB depolama
  • Android 8.1 Oreo işletim sistemi
  • 12MP, çift stereo kamera, 4K video kaydı desteği
  • 8MP çift stereo ön kamera
  • 4G VoLTE, WiFi  802.11 ac (2.4GHz ve 5GHz) 2×2 MIMO, Bluetooth 5.0 LE, GPS
  • 4500mAh batarya

 Son olarak modelin 1195 dolar ile alaşımlı tasarıma sahip versiyonunun 1595 dolar fiyat etiketi ile ön siparişe açılması bekleniyor.





PAYLAŞ