Red Dead Redemption 2'ye özel mobil uygulama! - Haberler - indir.com

Red Dead Redemption 2'ye özel mobil uygulama!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-26 10:20:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Oyun

Beklenen oyun Red Dead Remeption 2 nihayetinde oyuncularına kapılarını açtı. Oyunun piyasaya sürülmesiyle birlikte mutlu haberi veren Rockstar bununla kalmayıp oyuna özel mobil uygulama çıkardı.

Rockstar Games, Red Dead Remeption 2'nin ilk güncellemelerinin geleceğini resmi websitesi üzerinden paylaştığı blog yazılarında doğruladı. Bu güncellemeyi yapmadan oyuna başlayan kullanıcılar birkaç teknik aksaklıklar ile karşı karşıya gelebilir. Bu yüzden en sorunsuz ve güzel deneyimler için lütfen güncellemeyi indirdikten sonra başlayın.

Red Dead Redemption 2'nin Türkiye ön sipariş fiyatı görüldüRed Dead Redemption 2'nin Türkiye ön sipariş fiyatı görüldü

Rockstar konuyla ilgili olarak ; "Bu boyutta ve kapsamda bir oyun için alışılmış olarak Red Dead Redemption 2'de de indirilebilir bir güncelleme olacak ve son dakika ufak ayarları ve hata 
düzeltmeleri içerecek." dedi. 

Red Dead Redemption 2 Oyununa özel uygulama

Rockstar Games ayrıca oyuna özel Red Dead Redemption 2 Companion App adlı bir mobil uygulama geleceğini de duyurdu. Bu uygulama oyunun çıkmasıyla birlikte iOS ve Android üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilebilir oldu ve PlayStation 4 ve Xbox One cihazlarına direkt olarak bağlanabilen türde bir uygulama karşımıza çıkacak.

Bu uygulamada bizi ne bekliyor?

Bu uygulama sayesinde oyunun haritasını gözlemleyebilir, yol işaretlerini düzenleyebilir ve gitmek istediğimiz alanları belirleyebileceğiz. Uygulama aynı anda cihazının için gerçek zamanlı olarak Arthur Morgan'ın temel bilgilerini ve istatistiklerini gösteren ve HUD ekranını tamamen kaldırmanıza imkan sunabilecek. Red Dead Remeption 2 PS4 ve Xbox One platformları için şuan oynanabilir durumda.

 


Red Dead Redemption 2'de GTA 5 Gibi Online Mod Yer AlacakRed Dead Redemption 2'de GTA 5 Gibi Online Mod Yer Alacak
Sony, Red Dead Redemption 2'ye özel PS4 paket çıkaracağını duyurdu!Sony, Red Dead Redemption 2'ye özel PS4 paket çıkaracağını duyurdu!
Red Dead Redemption 2 ile beraber gelecek olan 5 yeni özellikRed Dead Redemption 2 ile beraber gelecek olan 5 yeni özellik

PAYLAŞ