Red Dead Redemption 2'ye dair yeni ayrıntlar geldi - Haberler - indir.com

Red Dead Redemption 2'ye dair yeni ayrıntlar geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-10 11:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Rockstar Games’in beklenen yapımlarından Red Dead Redemption 2’ye ilişkin yeni detaylar paylaşıldı.

Ertelemeli olarak çıkacak olan yapımlardan biri olan Red Dead Redemption 2, Ekim ayında oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Red Dead Redemption 2, ertelenmesi dolayısıyla oyun dünyasının uzun zamandır beklediği oyunlar arasında.  İddialı bir çıkış yapması beklenen yapıma dair çıkan haberlerde, oyun tutkunları tarafından yakından takip ediliyor. Red Dead Redemption 2’ye dair gelen son haberlere bakılırsa da bu iddiayı karşılayacak bir oyun gelecek gibi görünüyor.

Red Dead Redemption 2, en etkileşimli ve inandırıcı oyun olacak

Rockstar Games ekibi ile gerçekleştirilen bir röportaj kapsamında, Ekim ayında oyun severlerle buluşacak olan Red Dead Redemption 2’nin merak edilen bazı detayları paylaşıldı. Açık dünyaya dair detayların paylaşıldığı röportajda, Rockstar amaçlarının, dünyanın en büyük açık dünyaya sahip oyununu yapmak olmadığını söyledi. Amaçlarının, dünyanın en inandırıcı, en etkileşimli ve ayrıntılı oyununu yapmak istediklerinin altını çizdi.

Oyunda alacağınız görevler kamp kurduğunuz yere göre değişiklik gösterecek. Bununla beraber inandırıcılık konusuna eğilecek olan geliştirici ekip, asıl karakterin dışındaki yan karakterlerin davranışlarının daha inandırıcı olacak ve hepsi farklı bir mizaca sahip olacağını söyledi. Siz bir yeri soymaya kalktığınızda bazı karakterler sizi görmezden gelerek geçip giderken, bazıları sizi tehdit edebilecek. Oyuncu dışındaki karakterlerin hareketleri tamamen oyuncunun tavrına göre şekillenecek. Bu nedenle herkes aynı tepki ile karşılaşmayabilecek.

Oyundaki baş karakteriniz Arthur olacak. Arthur’un animasyonları çeşitli ve akıcı olacak. Çete sohbetleri ara sahneler dışında da dinlenip, sohbete katılınabilecek. Hikaye ilerledikçe, kamp sohbetlerinde de bazı farklılıklar olacak. Oyunda suç işlediğiniz takdirde, savcı sizi arayacak ve bulduğu takdirde konuşma fırsatı yakalayamazsanız direkt ateş açacak. Konuşma fırsatı yakalarsanız kurtulma şansınız olabilir. Red Dead Redemption 2, Xbox One ve PlayStation 4 için 26 Ekim’de çıkacak.





PAYLAŞ