Red Dead Redemption 2'nin İlk Videosu Yayınlandı - Haberler - indir.com

Red Dead Redemption 2'nin İlk Videosu Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-27 01:54:38
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz haftalarda oyunculara bir müjde verilerek, Red Dead Redemption oyununun devamının geleceği duyuruldu. Oyuncuların sevindiği bu haberden sonra, Red Dead Redemption 2'nin fragmanı da paylaşıldı.

Rockstar San Diego ile Rockstar North tarafından ortak geliştirilen ve Rockstar Games tarafından yayınlanan Red Dead Redemption üçüncü şahıs nişancı oyunlarından birisi. Red Dead Revolver'ın konu bakımından devam niteliğinde olan oyun, oyuncuların beğendiği oyunlardan birisi oldu. Oyunun devamının geleceği yönünde herhangi bir ışık verilmemişti. Bu da oyuncuların bu konuda bir beklenti içerisinde olmamasını sağlamıştı. Fakat geçtiğimiz haftalarda oyunun yapımcıları sürpriz bir haber vererek, oyunun ikinci versiyonu Red Dead Redemption 2'nin çıkacağı bilgisi verildi. Oyuncular bu habere henüz sevinirken, şimdi de oyunun fragmanı oyuncularla paylaşıldı.

Red Dead Revolver oyunun devam niteliğindeki oyun Red Dead Redemption, üçüncü şahıs nişancı oyunları arasında sevilen bir oyun olmayı başarmıştı. Oyun hakkında geçtiğimiz günlerde oyunculara sürpriz bir haber verildi. Daha önce konuyla alakalı herhangi bir duyuru yapılmamışken, oyunun firması, Red Dead Redemption 2'nin müjdesi verildi. Oyun tutkunları bu haberin ardından oldukça heyecanlandılar. Henüz oyuncular oyunun içeriğini merak edecek vakit bulamadan, yeni Read Dead Redemption 2 oyununun ilk fragmanını yayınladı.

Red Dead Redemption 2, serinin üçüncü oyunu olarak piyasaya sürülecek. Oyunun çıkış tarihi hakkında henüz net bir bilgi verilmemişken, tahmini olarak 2017 yılının sonbahar ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Xbox One ve PS4 platformları için çıkacak oyunun, PC için çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor.

 





PAYLAŞ