Red Dead Redemption 2'nin 65 Saat Oynayış Süresi Olacak - Haberler - indir.com

Red Dead Redemption 2'nin 65 Saat Oynayış Süresi Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-15 17:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Rockstar Games’ın iddialı yapımlarından olan Red Dead Redemption 2 oyununa dair yeni detaylar gelmeye devam ediyor. PS4 ve Xbox One konsollarının çıkış tarihine az bir zaman kala oyunun tek kişilik oyun süresi gibi birçok detayı açıklandı. Resmi olarak 26 Ekim tarihinde oyuncular ile buluşacak olan Red Dead Redemption 2 oyunu sunmuş olduğu grafikler ve üst düzey oynayış yapısı haricinde senaryo ve oynayış saati ile de dikkat çekiyor. Çoklu oyuncu modu ile de tıpkı GTA 5 gibi uzun yıllar oynanacak olan Red Dead Redemption 2 oyunu sunmuş olacağı senaryo modu ile en fazla uzun oynayışa sahip olacak bir Rockstar oyunu olacak.

Red Dead Redemption 2 Oynayış Detayları

Red Dead Redemption 2 ile beraber gelecek olan 5 yeni özellikRed Dead Redemption 2 ile beraber gelecek olan 5 yeni özellik
  • 2000 sayfayı geçkin oyun içi senaryo.
  • Oynayış biçimine göre değişkenlik gösteren tam 65 saatlik tek kişilik oyun süresi.
  • 500.000’den fazla oyun içi diyalog.
  • 300.000’i geçkin animasyon zenginliği.
  • 700’den fazla diyalog kaydına dahil olan ek çalışanlar.
  • 1.200’i geçkin hareket algılama teknolojili aktör.

Rockstar Games kurucu isimlerinden olan Dan Houser tarafından Vulture’a yapılan açıklamalar ile oyunun yapımında haftada 100 saati geçkin çalışma süresi gerçekleştirdiklerini ifade ediyor. Diğer yandan oyun içerisinden 5 saatlik bir içeriğin silindiği de belirtilirken, oyunun yeterli ilgi ve popülerliği görürse üçüncü serisinin yapılabileceği de açıklamalarda yer alıyor. 26 Ekim ile beraber oyunu PS4 ve Xbox One platformları için resmi olarak göreceğiz. Yaklaşık 1 yıl sonra ise PC oyuncuları için de oyunun çıkması bekleniyor. Son olarak oyun PS4 için 50 GB’lık bir boyuta sahip olması beklenirken ek 3 GB yamada yer alacak. Sızan diğer bilgilere göre ise PC tarafındaki depolama için oyunun 100 GB’lık bir alanı kaplaması bekleniyor.


Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Oynayış Videosu YayınlandıRed Dead Redemption 2 İçin Yeni Oynayış Videosu Yayınlandı

PAYLAŞ