Red Dead Redemption 2'de GTA 5 Gibi Online Mod Yer Alacak - Haberler - indir.com

Red Dead Redemption 2'de GTA 5 Gibi Online Mod Yer Alacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-20 15:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

GTA 5, 2013 yılında çıkış yapmış olan Rockstar Games’ın efsane serisi hala tüm popülerliği ile oynanmaya devam ediyor. Özellikle bitmek bilmeyen yeni Online modları ve çeşitli ek senaryo modları ile kullanıcıların ilgisini görmeye devam ediyor. Ancak şimdi ise Rockstar Games’ın yeni oyunu olacak olan Red Dead Redemption 2’nin tıpkı GTA kadar uzun bir serüvene sahip online modu olacağı belli oldu. Çıkışına henüz 1 aydan biraz daha fazla olan Rockstar Games’ın yeni oyunu Red Dead Redemption 2 için heyecanlı bekleyiş sürüyor. PS4 ve Xbox One oyuncuları için oyunun 26 Ekim olarak çıkış tarihi belirlenmiş durumda. Ancak PC oyuncuları için henüz çıkış tarihine yönelik bir bilgi yer almıyor.

GTA 5 Benzeri Online Deneyim

Bugün gelişen bir durumda Red Dead Redemption: Online mod duyurusu gerçekleşti. Klasik multiplayer yapısıne modern bir online sistem getiren Rockstar Games bu noktada GTA Online gibi tıpkı geliştirilmeye açık ve çoklu bir oyun deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Oyun çıkış yaptıktan yaklaşık 1-2 hafta içerisinde Online açık beta sunulmuş olacak. Bu süreçte ise oyuncular Red Dead Redemption için çoklu oyun deneyimini yaşayabilecekler. Ancak beta sürecinde yaşanacak olan ilerlemeler ve senaryonun oyun içerisine yansıyıp yansımayacağı henüz bilinmiyor. Tıpkı GTA’da olduğu gibi oyunun ilk Online Beta platformuna katılan oyuncular için çeşitli ödüller ve oyun içi paraların sunulması bekleniyor.

Red Dead Redemption 2'nin Türkiye ön sipariş fiyatı görüldüRed Dead Redemption 2'nin Türkiye ön sipariş fiyatı görüldü

Konsol oyuncuları için herşey oldukça güzel giderken, PC oyuncuları için ise Rocstar Games Red Dead Redemption 2’nin Online tarafını oldukça dolu ve yoğun bir şekilde geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda 2019 sonlarında veya 2020 ile beraber Red Dead Redemption 2 oyununun PC oyuncuları için de sunulması bekleniyor. Şuan için konsol ve oyunun genel fiyatları henüz belli olmuş değil.

 


Red Dead Redemption 2'ye dair yeni ayrıntlar geldiRed Dead Redemption 2'ye dair yeni ayrıntlar geldi

PAYLAŞ