Red Dead Redemption 2 Steam çıkış tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Red Dead Redemption 2 Steam çıkış tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-28 16:55:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Konsol oyuncuları tarafından bir hayli beğenilen Rockstar oyunu Red Dead Redemption 2, PC için de yayınlanmıştı. PC versiyonun da hala bazı sıkıntılara sahip olan oyun gündeme gelmeye devam ederken, şimdi ise oyunu Steam platformunda satışa çıkacağı belli oldu. Oyunun Steam veya Origin gibi dijital oyun servislerinde yayınlanması, oyuncuların sosyalleşmesi noktasında daha iyi olabiliyor. Ayrıca birlikte oynama, arkadaş ekleme gibi çeşitli ek platform özellikleri, oyunları daha oynanabilir kılıyor. Ancak Rockstar gibi şirketler söz konusu oyun servislerinden kazançların düşmesinden ötürü uzak duruyor. Fakat yaşanan yeni gelişmeye göre Red Dead Redemption 2 oyunu Steam platformuna girmeye hazırlanıyor.

Red Dead Redemption 2 Steam’e Geliyor

Red Dead Redemption 2 ne kadar sattı?Red Dead Redemption 2 ne kadar sattı?

Konsol oyunlarının PC tarafında daha iyi grafiklere sahip olarak gelmesi biliniyor. Bu noktada PC versiyonların daha fazla tercih edilmesi ise grafikler olarak gözüküyor. Oyun kalitesi konsoldaki sabit durumdan, PC tarafında donanıma göre şekil göstermesi oyuncular tarafından daha zevkli bulunuyor. Oyunun ayrıca başlatıcı Launcher’ine sahip olmaması eleştirilirken, oyunu satın almadıysanız, Steam platformuna gelmesini bekleyebilir ve Steam üzerinden satın alabilirsiniz.

Rockstar Games’ın bu başarılı açık dünya oyunlarından birisi olan Red Dead Redemption 2 oyununu 5 Aralık tarihinde Steam platformunda satışa çıkmış olarak göreceğiz. Ancak oyun içerisindeki bazı aksaklıkların sürmesi bekleniyor. Bu noktada ise ilerleyen güncellemelerde oyunda yer alan sorun ve problemlerin tam olarak giderilmesi hedefleniyor.


Red Dead Redemption 2 Online Beta AçıldıRed Dead Redemption 2 Online Beta Açıldı

PAYLAŞ