Red Dead Redemption 2, PC platformuna gelecek! - Haberler - indir.com

Red Dead Redemption 2, PC platformuna gelecek!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-30 12:20:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

26 Ekim tarihi gibi kısa bir süre önce çıkan ve oyun dünyasından tam puan alan Red Dead Redemption 2, çıkmasının ardından büyük tartışmalara da sebep oldu. Öncelikle oyunun sadece konsol tarafında bulunmasına sinirlenen oyuncular Rockstar firmasını para göz olarak suçladı. Fakat bu oyunun kesinlikle PC platformuna çıkacağını belirtelim. 

Red Dead Redemption 2, PC platformuna gelecek!

GTA 5 oyununda da aynı taktiği uygulayan Rockstar, RDR 2'de de aynı yolu izleyecek. Henüz ne zaman çıkacağı konusunda kesin bir bilgi yayınlanmasa da en geç 2 yıl içerisinde PC platformu tarafında oynanabilir hale gelecek. Bu oyunun PC platformuna geleceğine kesin gözüyle bakıyoruz fakat bu düşünceleri tam olarak doğrulayan bazı bilgiler ortaya çıktı. Beaterator, L.A Noire ve GTA 5 oyunlarında çalışmış Rockstar programcısı, LinkedIn profilinde bu oyuna dair PlayStation 4 ve Xbox One'ın yanında PC için de listelendiğini hatırlatıyor. Şimdi de oyunun çıkışı ile birlikte iOS ve Android platformunda da bir uygulama  da çıkarttı. Rockstar Intel'in haberine b akıldığında bu mobil uygulamadaki bazı dosyalar oyunun PC versiyonun olacağı bazı parametreler içeriyor. İşte bu parametreler:

Sony, Red Dead Redemption 2'ye özel PS4 paket çıkaracağını duyurdu!Sony, Red Dead Redemption 2'ye özel PS4 paket çıkaracağını duyurdu!

PARAM_companionAutoConnectIpPC
PARAM_Oculus
CommandIsPcVersion(void)    000000000166A12C
SIGNIN_PC_APP_URL    0000000002A51F58

Bu parametrelerin ortaya çıkışından sonra oyunun hayranlarından ve PC platformu için beklemeye başlayan kişiler arasında heyecan oluştu. Fakat hala Rockstar tarafından bu parametreleri ve iddiaları doğrulayacak herhangi bir açıklama gelmedi. Bu oyunun PS4 kutusu üzerinde yer alan bilgilere bakıldığında 105 GB'lık dev bir depolama alanına gereksinim duyduğunu görmüştük. Red Dead Redemption 2, Amerika'da 1899 yılına dair Vahşi Batı döneminin bitişini anlatıyor. Amerika'nın destansı hikayelerinden birisini anlatan bu oyun çıktığı günden itibaren birçok oyuncu tarafından oynandı. Oyunun grafikleri ve yaşayan dünyası göz önüne alındığında gerçekten Rockstar mükemmel bir iş başardı diyebiliriz. Özellikle oyunun dünyası sizi kendi içine çekiyor ve oyun oynarken bunu hissediyorsunuz. Her ne kadar devasa depolama alanına sahip olsa da oyun içerisindeki birçok şey sebebiyle sanki bir Vahşi Batı filmi veya dizisi izliyor gibi hissediyorsunuz.


Red Dead Redemption 2 ile beraber gelecek olan 5 yeni özellikRed Dead Redemption 2 ile beraber gelecek olan 5 yeni özellik
Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Oynayış Videosu YayınlandıRed Dead Redemption 2 İçin Yeni Oynayış Videosu Yayınlandı
Red Dead Redemption 2'nin 65 Saat Oynayış Süresi OlacakRed Dead Redemption 2'nin 65 Saat Oynayış Süresi Olacak

PAYLAŞ