Red Dead Redemption 2 Online Beta Açıldı - Haberler - indir.com

Red Dead Redemption 2 Online Beta Açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-28 16:24:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Rockstar Games’ın yükselen yıldızı olan Red Dead Redemption 2 oyunu için beklenen Online Beta sürümü bugün itibariyle kullanıcılara sunuldu. Red Dead 2 Online Beta olarak gelen bu sürümde oyuna birçok farklı mod ekleniyor. Geçtiğimiz aylarda çıkışını resmi olarak gerçekleştiren Red Dead Redemption 2 oyunu Rockstar Games’ın GTA 5 oyunu sonrasında iddialı bir yapım olarak karşımıza çıktı. Oyun tüm dünya genelinde büyük bir ilgi görürken senaryo, grafikler ve atmosfer ile oyuncuları kendisine büyülemeye devam ediyor. Oyuna bir süredir Battle royale modu geleceği hakkında haberler çıkıyordu. Bugün sunulan Red Dead 2 Online Beta sürümü ile beraber oyunda yer alacak olan tüm modlar ve özellikleri belli olmuş oldu.

Red Dead Redemption 2 Online Mod ve Özellikleri

Red Dead Redemption 2, PC platformuna gelecek!Red Dead Redemption 2, PC platformuna gelecek!

Most Wanted

Bu kapışmada  tepeye doğru ilerleyen bir aksiyon sizleri bekliyor. Sıralama yükseldikçe diğer oyuncuların sizi öldürdüğünde alacağı puanda artmış oluyor. Bu modu oynarken ne kadar başarılı olursanız rakibe vereceğiniz puan da bir o kadar yüksek oluyor.

Shootout – Team Shootout

Bu modu oynarken sınırsız ölme hakkınız bulunuyor. Bir deathmatch olarak gördüğümüz bu modda süre dolduğunda en fazla kile sahip alan oyuncu oyunu kazanmış olacak.

Make it Count

Battle Royale modunun farklı bir anlamı diyebiliriz. Mod esnasında süre bitene kadar 32 oyuncu küçük bir alanda bulunuyor ve kısıtlı kaynaklar ile ok, bıçak ve yay gibi aletleri kullanabilir oluyorsunuz.

Name Your Weapon

Bu mod hem takımlar halinde hem de tek kişilik olarak oynayabiliyorsunuz. Rakibi öldürmede kullandığınız silah ne kadar ilginç olursa alacağınız puan da ona göre daha yüksek oluyor.

Hostile Territory

Bölge ele geçirme modu olarak adlandıracağımız bu mod ile süre dolduğunda en fazla puana sahip olan takım oyunu kazanmış olacak. Diğer yandan tüm bölgeleri ele geçirirseniz oyunu süre bitmeden kazanmış oluyorsunuz.

  • 27 Kasım: Ultimate Edition sahiplerine açılıyor.
  • 28 Kasım: Oyunu ilk çıktığı gün (26 Ekim) herkes için açılıyor.
  • 29 Kasım: Çıkış haftası (26 Ekim - 29 Ekim) oynayan herkes için açılıyor.
  • 30 Kasım: Red Dead Redemption 2 Online herkes için açılıyor.



Red Dead Redemption 2 satışa sunulduRed Dead Redemption 2 satışa sunuldu
Dikkat Çeken 5 Red Dead Redemption 2 DetayıDikkat Çeken 5 Red Dead Redemption 2 Detayı
Red Dead Redemption İlk Haftada 17 Milyonu AştıRed Dead Redemption İlk Haftada 17 Milyonu Aştı

PAYLAŞ