Red Dead Redemption 2 ne kadar sattı? - Haberler - indir.com

Red Dead Redemption 2 ne kadar sattı?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-10 18:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Şu anda sadece konsollarda desteklenen Red Dead Redemption 2 için satış raporları paylaşıldı. İşte konuyla ilgili detaylar. 

Red Dead Redemption 2'ye özel mobil uygulama! 

Red Dead Redemption 2 Online Beta AçıldıRed Dead Redemption 2 Online Beta Açıldı

Bilgisayar versiyonu olmaması nedeniyle büyük bir beklenti yaratan Red Dead Redemption 2 için konsollardan iyi haberler geldi. Paylaşılan oyun, bilgisayarda olmamasına karşın 23 milyon sattı. Yakalanan bu başarı kuşkusuz en çok Rockstar Games’i mutlu ederken, yayınlandığı ilk haftalar itibari ile yakalanan bu başarı oyunun yüksek satış rakamlarına ulaşacağını şimdiden gösterdi.  Red Dead Redemption 2 için başarının bu kadar artmasında oyuncuların bu kategorideki oyunlara duyduğu özleminde etkili olduğu düşünülüyor.

Online Beta süreci de dikkat çekti

Oyun benzer türlerine göre farklı bir oyun içi özelliğine de sahip. Öyle ki Rockstar Games tarafından başlatılan Red Dead Online versiyonu bu konuda Battle Royale tarzında da oyunun oynanmasını sağladı. Bu açıdan kendine özgü hiakyesi ile oynanabilen oyun bununla birlikte son dönemlerin popüler oyunları ile benzer şekilde Battle Royale heyecanın yaşanmasını da sağlıyor. Fakat bu modda farklı olarak 32 kişilik oyunlar oynanabiliyor.

Oyunun yakaladığı bu başarı sonrasında en çok merak edilen ise oyunun PC için sunulması sonrasında yaşanacaklar. Şu ana kadar PC versiyonu hakkında açıklama gelmediği gibi bilgisayarlara net olarak gelip gelmeyeceği de bilinmiyor. Fakat bu başarı sonrasında muhtemel görünüyor. 

Red Dead Redemption 2 Hakkında 5 İlginç Bilgi



PAYLAŞ