Red Dead Redemption 2 ile beraber gelecek olan 5 yeni özellik - Haberler - indir.com

Red Dead Redemption 2 ile beraber gelecek olan 5 yeni özellik

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-27 13:45:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Liste

Bir ay içerisinde beta sürümü ile karşımıza çıkacak olan Red Dead Redemption, herkes tarafından heyecanla bekleniyor. Birçok oyun sever tarafından heyecanla beklenen Red Dead Redemption, bazı yeniliklerle oyun severlerin karşısına çıkacak. Peki bu yenilikler neler? Gelin bu yenilikler neler beraber okuyalım. 

1- Muazzam bir oyun alanı sunuyor

Red Dead Redemption 1'de yapımcılar bize yapacak ve görecek birçok şeyle dolu bir manzara sunarken, Red Dead Redemption 2'de açık dünyayı daha ileri boyuta taşıyor ve daha sert bir arazi koşulları ile bizi başbaşa bırakıyor. O kadar gerçekçi bir alan geliştirmiş ki yapımcılar, en ufak hatanız da uçurumun dibini boylayacak yapılar mevcut. Geliştirilen görsel ve grafik ise bir hayli başarılı. Alan hakkında detaylı bir şekilde görsel sunulan oyunda, her şey ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve detaycı bir alan oluşturulmuş. 

2- Çeteler ile olan ilişkiler

Red Dead Redemption 1'de yalnız kurt John Marston ile atımızı sürdüğümüzden daha farklı olacak. Red Dead Redemption 2'de büyük bir çete içerisinde olacağız ve daha aktif bir rol alacağız. Oyun boyunca kamplarda Van der Linde çetesinin çeşitli üyeleri ile önemli ölçüde iletişim halinde olacağınız gibi ayrıca Arthur Morgan isminde bir kanun kanun kaçağını canlandıracaksınız. Çete üyeleri ile sürekli iletişim halinde olacağınız bu oyunda, onların herhangi bir şekilde isyan etmemesini sağlayacaksınız. Bu anlamda size iş çok düşüyor. 

3- Yapacağınız seçimler önemli

Bu oyunda yapacağınız her şey sizin için büyük önem arz ediyor. Oyunu oynarken ilerledikçe karşınıza pek çok noktada seçenekler çıkacak. Örneğin bir çatışma sonucunda esir aldığınız rehinelere istediğiniz gibi davranabileceğiniz gibi onları dilerseniz serbestte bırakabilirsiniz. Bu anlamda oyun sizin vermiş olduğunuz kararlara göre ilerleyecek. Vereceğiniz bu kararlar sizin çok önemli olacak. Çünkü vereceğiniz karara göre çete içerisinde değer göreceksiniz ve ya sevilen birisi olacaksınız ya da değeri olmayan bir çete üyesi olacaksınız. 

4- At ile özel bağınız olabilecek

Red Dead Redemption'de  sahip olduğunuz at ile aranızdaki bağ daha kuvvetli olacak. Az öncede bahsettiğim gibi ata karşı davranış şekliniz size bırakılmış durumda. Şayet atınıza ilgili ve alakalı davranırsanız atınız size karşı fazlasıyla sadık olacaktır. Ancak atınıza ilgisiz ve alakasız davranırsanız atınızın size karşı yaklaşımı da farklı olacaktır. 

5- Oldukça fazla detay ve geniş gardıroba sahip olacaksınız

Her ayrıntı ince ince düşünülmüş olan bu oyunda daha önceden belkide eşi benzeri görülmemiş bir detay ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Arthur şayet bir çatışmada yaralanırsa bunu net bir şekilde görebileceksiniz. Ayrıca kıyafeti de kirlendiği zaman oyun bunu size gösterecek. Arthur'un saçı veya sakalı da uzayabilecek. Bu anlamda ya kendine bakan bir çete üyesi ya da kendine bakmayan bir çete üyesi olacaksınız. Bunun kararını verecek olan kişi sizsiniz. Aynı zamanda geniş bir gardıroba sahip olacaksınız. Bu gardırop içerisinde çeşit çeşit şapka, bot, kemer, ayakkabıya sahip olacaksınız. 

 





PAYLAŞ