Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Oynayış Videosu Yayınlandı - Haberler - indir.com

Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Oynayış Videosu Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-02 16:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Rockstar Games’ın merakla beklenen yeni oyunu olan Red Dead Redemption 2 hakkında yeni bir oynayış videosu yayınlandı. Sunmuş olduğu grafikler ve oynayış biçimi tarafında oldukça merak edilen bu yeni oyun için firts-person moduna sahip bir oynayış videosu yayınlandı. Rockstar Games’ın tıpkı GTA serisi gibi bu oyunda tren soygunlar, banka soygunları ve açık dünya yapısında yer alacak onlarca farklı görev ve aksiyon bulunacak. Geniş çaplı bir haritaya sahip olan bu yeni oyun üst seviye kalitede grafikleri ile dikkat çekiyor.

Red Dead Redemption 2

Sony, Red Dead Redemption 2'ye özel PS4 paket çıkaracağını duyurdu!Sony, Red Dead Redemption 2'ye özel PS4 paket çıkaracağını duyurdu!

Yeni tanıtım videosunda ortaya çıkanlara göre oyuncular oyun esnasında zamanı yavaşlatarak düşman açıklarını görebildikleri geniş Dead Eye adlı bir sisteme sahip olacaklra. Karakter seçimlerinin önemi de bulunan bu oyunda oyunun oynayış biçimi ve NPC’lerin karakterlere göre farklı davranışları da bulunacak. Bu tanıtım videosunda ayrıca havadan görüntüleme için sinematik mod ve yakından oynayış olan first-person modunu görüyoruz.

Konsol serisine ilk olarak çıkacak olan bu yeni oyun PlayStation için tam 105 GB’lık bir depolama alanına ihtiyaç duyacak. Red Dead Redemption 2 oyununu 26 Ekim 2018 tarihinde resmi olarak Xbox One ve Playstation 4 platformları için çıkış yapmış göreceğiz. Ayrıca Sony’nin sunmuş olacağı paket sayesinde oyunu ve 1 TB’lık PlayStation 4 Pro modeli beraber olarak satın alınabilecek. Şuan için oyun hakkında bilinenler bu kadar olurken yakın zamanda daha yeni videoların da yayınlanması bekleniyor.


Red Dead Redemption 2 ile beraber gelecek olan 5 yeni özellikRed Dead Redemption 2 ile beraber gelecek olan 5 yeni özellik

PAYLAŞ