Red Dead Redemption 2 Hakkında 5 İlginç Bilgi - Haberler - indir.com

Red Dead Redemption 2 Hakkında 5 İlginç Bilgi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-23 14:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Rockstar Games’ın merakla beklenen yeni oyunu olan Red Dead Redemption 2’nin çıkışına artık 3 gün gibi bir süre kaldı. Oyuna dair birçok detay belli olurken şimdi ise oyun hakkında 5 ilginç bilgiyi derledik. Oyun tarihinin en iyi yapımlarından birisi olması beklenen Red Dead Redemption 2 oyuncular tarafından büyük bir heyecan ile bekleniyor. Cuma gününden itibaren hem PS4 hemde Xbox One kullanıcıları için çıkışını gerçekleştirecek olan oyun hakkında gelin ilginç olan 5 detaya göz atalım.

Red Dead Redemption 2 Hakkında Bilgiler

Büyük Oyun Kapasitesi

Oyunun hem Xbox One hemde PS4 platformu için istediği depolama alanı bir hayli dikkat çekiyor. Öyle ki Xbox One için 107 GB olan oyun PS4 tarafında ise tam 99 GB’lık bir boyuta sahip durumda. Ayrıca PlayStation 4 oyuncuları oyunu yükleyebilmek için ek 50 GB’lık bir alana da sahip olmaları gerekiyor. Oyun ayrıca tarihin en büyük boyuta sahip oyunu olması ile dikkatleri üzerine topluyor.

Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Oynayış Videosu YayınlandıRed Dead Redemption 2 İçin Yeni Oynayış Videosu Yayınlandı

Ölen Atlar Geri Gelmeyecek

Oyun içerisinde yer alan öldüğü zaman geri gelmiyor. Bir süre oynadığınız ve farklı karakterlere sahip olan atlar öldüğü zaman artık başka bir at bulmanız gerekiyor.

Oyun İçin 100 Saatlik Çalışma

Rockstar Games’in kurucu isimlerinden olan Dan Houser’in ifade ettiğine göre, oyunun yapım aşamasında çok kez haftada 100 saatten fazla çalışma gerçekleştirdiklerini ifade etti.

60 Saatlik Oyun Süresi

Oyunun oynayış biçimine göre farklılık gösterirken tek kişilik 65 saate kadar bir oyun deneyimi sunacağı belirtiliyor. Ayrıca oyun içerisinden 5 saatlik bir kısmında silindiği söyleniyor.

Oyun İçin Detaylar

Oyun dünyasının önemli ismi olan Rockstar Games her detayı düşünmesi ile biliniyor. Bu noktada bazı test oyuncuları soğuk hava esnasında atların testislerinde küçülme olduğunu fark ettiklerini ifade ediyorlar. Buda oyunun ne kadar detaylı bir içeriğine sahip olduğunu gösteriyor.

Cuma günü itibariyle resmi çıkışını gerçekleştirecek olan oyun şimdiden oyuncular tarafından büyük bir heyecan ile bekleniyor. Bakalım oyun beklediği yoğun ilgiyi alacak mı göreceğiz. PS4 ve Xbox One platformları sonrasında ise PC için sürülmesi bekleniyor.


Red Dead Redemption 2'nin 65 Saat Oynayış Süresi OlacakRed Dead Redemption 2'nin 65 Saat Oynayış Süresi Olacak
Red Dead Redemption 2 indirmeye kotalar dayanmayacak!Red Dead Redemption 2 indirmeye kotalar dayanmayacak!

PAYLAŞ