Red Dead Redemption 2 duyuruldu - Haberler - indir.com

Red Dead Redemption 2 duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-24 12:03:44
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Oyuncuların Rockstar'dan Red Dead Redemption oyun serisi için beklediği haber geldi. Oyunun devam serisine ilişkin bir ışık bekleyen oyunculara, Rockstar Games tarafından gelen resmi duyuruyla müjde verildi.

İlk seri Red Dead Redeption'dan memnun kalan oyuncular, oyunun devam serisi için kolları sıvamışlardı. Oyuncular Rockstar Games'ten bu konuyla ilişkili olarak resmi bir açıklama bekliyorlardı. Sonunda bu bekleyiş sona erdirildi. Uzun süredir Red Dead Redemption 2 için geri sayımda olan oyuncuların, geri sayımları sonunda sona erdi. Rockstar Games, oyunun afişini yayınlamak dışında, yayınlamasıyla alakalı resmi bir açıklama da bulundu. Resmi duyuruyla beraber oyunun çıkış tarihi ve platformları da oyuncularla paylaşıldı.

Rockstar Games'in oyunu Red Dead Redemption için oyuncular uzun süredir resmi bir açıklama gelmesini bekliyorlardı. Geçtiğimiz günlerde oyunculara beklenen müjde sonunda verildi. Öncesinde oyuna dair afiş yayınlayan firma, ikinci oyunun çıkacağını garantilese de resmi bir açıklama da bulunmuyordu. Red Dead Redemption 2 hakkında resmi açıklamanın gelmesiyle oyuncuların kafasında her şey kesinleşti. Oyunun adının da kendine has olacağı düşünülürken, Red Dead Redemption 2 adıyla yayınlanacağı ortaya çıktı. Red Dead Redemption 2, 2017 yılının Sonbahar'ında, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştirecek. Oyun hakkında verilen diğer bilgiler de geniş ve yoğun atmosferli bir dünyaya sahip olacağı öğrenildi. Bir başka bilgiye göre de, oyuncular yeni bir multiplayer deneyimini, yine Red Dead Redemption 2 sayesinde yaşayabilecekler. İlerleyen günlerde, oyunun yeni serisine ilişkin bir videoda, oyuncularla paylaşılacak.

 





PAYLAŞ