Red Dead Online Natural güncellemesi yayımlandı - Haberler - indir.com

Red Dead Online Natural güncellemesi yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-29 13:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Oyuncular mobil platformun yanı sıra PC'de de oyun oynamayı seviyor. Red Dead Redemption oyunu PC platformunda yer aldığından veri oyunun oyuncu sayısı tavan yapmış durumdadır. Oyunun çevrimiçi modu için oyuncular bir süredir adeta grevdeydi. Red Dead Online moduna güncelleme gelmemesinden şikayetçi olan oyuncular için nihayet müjdeli haber verildi. Red Dead Redemption severler bu sabah oyuna giriş yaptığında yeni bir güncelleme ile karşılaştılar, yayınlanan bu güncellemenin içeriği ise oldukça dolu olacak. 

Red Dead Redemption 2 ne kadar sattı?Red Dead Redemption 2 ne kadar sattı?

Red Dead Online Natural güncellemesi yayınlandı

Red Dead Redemption oyunun aylardır yeni bir güncelleme gelmiyordu. Bu nedenle bu yeni güncelleme oyunculara adeta ilaç gibi geldi. Online modu için gelen bu güncellemenin en dikkat çeken yanı ise; 7 farklı hayvan seçeneğinin eklenmiş olmasıdır. Oyuna birçok görev ve oyun modu eklendi, özellikle oyuncuların ilerlemesine büyük katkı sağlayan günlük ödüller artırıldı. Güncelleme ile beraber oyuna üçüncü sezonun eklenmesi ile toplamda 80 aşamadan oluşan çeşitli görevler eklendi. Bu görevleri katılım bileti almadan da oynayabilirsiniz. Fakat katılım biletine sahip olmadan içeriklerin tamamını göremeyeceksiniz. 

Çeşitli yeniliklerin ardından güncelleme elbette ki birçok hata düzeltmesini de beraberinde getiriyor. Yeni hayvanların eklenmiş olması Red Dead Online sistemini daha rekabetçi bir hale getirecek. Geçtiğimiz ay oyuna güncelleme gelmemesinden dolayı “palyaço” durumuna düştüklerini belli etmek isteyen oyuncular palyaço kostümünü edinerek Rockstar Games’e güzel bir mesaj vermişti. Bu mesaj onlara ulaşmış olacak ki oyuna gelen yenilikler oldukça tatmin edici.


Red Dead Redemption İlk Haftada 17 Milyonu AştıRed Dead Redemption İlk Haftada 17 Milyonu Aştı
Red Dead Redemption 2 Online Beta AçıldıRed Dead Redemption 2 Online Beta Açıldı
Red Dead Redemption 2 Steam çıkış tarihi belli olduRed Dead Redemption 2 Steam çıkış tarihi belli oldu

PAYLAŞ