Recontact, 1.75 milyon tl yatırım aldi - Haberler - indir.com

Recontact, 1.75 milyon tl yatırım aldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-27 00:43:35
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

2015 yılında Eray Dinç, Simay Dinç tarafından kurulan Recontact, 22 milyon Türk lirası değerleme ile yatırım aldığını duyurdu. Hande Enes, Akın Babayiğit tarafından yapılan yatırımın miktarı tam olarak 1 milyon 750 bin Türk lirası.

Recontact 22 milyon Türk Lirası yatırım aldı!

Recontact: Istanbul ve Recontact İstanbul: Eyes of Sky oyunlarının geliştiricileri olan Recontact, yeni bir yatırım haberi ile karşımıza çıktı. 2015 yılında Eray Dinç ve Simay Dinç tarafından kurulan Recontact, 22 milyon Türk lirası değerinde yatırım aldığını duyurdu. Hande Enes ve Akın Babayiğit tarafından yapılan yatırımın miktarı ise 1 milyon 750 bin Türk lirası değerinde. Şirket Erdem Yurdanur'un melek yatırımcı olarak dahil olması ile birlikte 2017 yılının Ekim ayında Sanatçı Eray Dinç, yapımcı Simay Dinç ve geliştirici olan Can Aksoy tarafından Recontact Digital Arts olarak İstanbul'da kuruldu.

Video sanatını mobil oyuna entegre eden ekip ilk projeleri olan Recontact: İstanbul'un 2015 yılında Apple tarafından Türkiye'nin en iyi mobil oyunu seçildiğini belirtelim. Sadece iOS platformunda 80 milyon kişiye ulaşmayı başaran bu şirket, 2016 yılının en iyileri arasında yer aldı. Ahmet Ümit'in senaryo danışmanlığını yaptığı bu oyun Apple tarafından dünyanın ilk sinematografik mobil oyunu olarak lanse edildi. Recontact:Istanbul Eyes of Sky ise uluslararası yarışmadan ödülle döndü.

Yeni oyunlarının yolda olduğunu duyuran şirket üçüncü oyununu Recontact:London'ın çekimlerine 2019 yılında başlayacak. Önümüzdeki yıl tüm dünya ile aynı anda mobil platformlarına sunulması hedefleniyor. Dünyanın en gözde metropolleri ve o ülkenin yıldız oyuncuları Recontact oyunlarının başrolünü paylaşacaklar. Ayrıca Londra'da ofis açmayı da hedefleyen bu şirket sinematografik oyunlar konusunda oldukça başarılı. 





PAYLAŞ