Realme'nin yeni akıllı telefonu TENAA'da ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Realme'nin yeni akıllı telefonu TENAA'da ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-11 16:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon pazarının güçlü üreticilerinden Realme’nin gizemli bir akıllı telefon modeli TENAA testinde ortaya çıktı.

OPPO’nun alt markası olarak faaliyetlerine devam eden Realme yeni telefonlar üzerindeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fiyat performans ürünleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran şirket yeni akıllı telefon modeliyle de kullanıcıların yüzünü güldürecek. Realme’nin yeni akıllı telefon modeli dün  RMX3161 model numarasıyla TENAA’da ortaya çıktı. İsmi henüz belli olmayan akıllı telefona ait tasarım detayları da ortaya çıktı. Ortaya çıkan modelin Narzo serisine ait olduğu söyleniyor. Yeni model 5G özelliğine de sahip olacak. Cihazın işlemcisi konusunda henüz bir bilgi yer almazken, modelin orta segment bir işlemciye sahip olması bekleniyor.

Realme Race Pro, QHD+ ekranda 160 Hz yenileme hızı sunacakRealme Race Pro, QHD+ ekranda 160 Hz yenileme hızı sunacak

Realme RMX3161 özellikleri

Resmi olarak tanıtılan Realme V11 5G özellikleri ve fiyatı

TENAA’da ortaya çıkan bilgilere göre yeni model 6.5 inçlik ekran boyutuna sahip olacak. Ancak cihazın ekran özelliklerine dair henüz detaylı bilgiler yer almıyor. Delikli ekran teknolojisine sahip olacağı bilinen yeni akıllı telefonda bir adet ön kamera bulunuyor. Ayrıca cihazın arka panelinde de dörtlü kamera kurulumuna yer verilmiş. Ancak ne yazık ki henüz kameraların özellikleri hakkında paylaşılan bir bilgi yok. Fiyat performans ürünü olarak kullanıcıların karşısına çıkması beklenen akıllı telefon, 4880 mAh batarya kapasitesine sahip olacak. Android 11 işletim sistemiyle kullanıcıların karşısına çıkacak akıllı telefonun kesin çıkış tarihi de henüz bilinmiyor. Realme’nin yeni akıllı telefonuyla ilgili gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

 

 


Galaxy S21 Ultra'ye Realme'den rakip geliyorGalaxy S21 Ultra'ye Realme'den rakip geliyor
Realme X7 ve X7 Pro geliyorRealme X7 ve X7 Pro geliyor

PAYLAŞ