Realme’den MagSafe'e rakip! - Haberler - indir.com

Realme’den MagSafe'e rakip!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-28 18:00:10
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Realme'nin Apple'ın MagSafe şarj teknolojisine rakip olacak yeni bir şarj cihazı üzerinde çalışmalar yaptığı ortaya çıktı. 

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple'ın kablosuz şarj konsepti ile yola çıktığı MagSafe teknolojisinin de elden ettiği büyük başarıların ardından sektörün diğer oyuncuları da şirketten ilham alarak konu ile ilgili olarak çalışmalara başladı. Hatta öyle ki son zamanlarda akıllı cep telefon piyasasında ciddi bir şekilde yer edinen Realme’nin MagSafe benzeri bir şarj teknolojisi üzerinde çalışmalar yaptığı ortaya çıktı. 

Realme Book ve Realme Pad duyuruldu: Özellikleri ve fiyatı      Realme Book ve Realme Pad duyuruldu: Özellikleri ve fiyatı      

‘MagDart’ adına sahip olacak

Geçtiğimiz haftalar içerisinde Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi'nde ortaya çıkan bu teknoloji MagDart adına sahip olacak. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgilere göre, şirketin bu teknolojiyi gelecek hafta içerisinde piyasaya süreceği yeni amiral gemisi Realme Flash ile beraber kullanıcıların beğenisine sunacağını dile getirirken, bu modelin de dünyanın manyetik olarak şarj olabilen ilk Android telefonu olması bekleniyor. 

Konuyla ilgili olarak sızdırılan görsellere bakıldığında Realme'nin farklı hız özelliklerine sahip olan iki farklı MagDart şarj cihazı piyasada yerini alacak. Bunlar arasından en dikkat çekeni şüphesiz şarj olma sırasında cihazın ısınmasını engellemek adına koyulan fanlı bir tasarıma sahip olan MagDart olarak ön plana çıkarken ikincisi de Apple'ın MagSafe şarj cihazını fazlasıyla anımsatan bir tasarım olarak nitelendiriliyor. 

Başarılı şirket Realme'nin yeni MagDart teknolojisi ile beraber Apple'ın MagSafe şarj cihazlarında yer alan ve iPhone 12 modellerini de şarj ederken elde edilen maksimum şarj hızı olan 15W üzerine çıkması beklenirken, şirketten teknolojinin şarj hızları ile ilgili olarak daha net bir açıklama gelmesini de belirtmek gerekir. Şu an için Realme'nin yeni akıllı cep telefonu ve şarj teknolojisi hakkında elde edilen bilgiler bu kadardır. Yakın zamanda konuyla ilgili daha net bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

 


Realme Book'un özellikleri ve tasarımı sızdırıldıRealme Book'un özellikleri ve tasarımı sızdırıldı
GTA San Andreas'daki gizem 17 yıl sonra çözüldüGTA San Andreas'daki gizem 17 yıl sonra çözüldü
Realme GT Master Explorer Edition 19 GB RAM'le geliyorRealme GT Master Explorer Edition 19 GB RAM'le geliyor

PAYLAŞ