Realme yeni oyuncu aksesuarlarını tanıttı - Haberler - indir.com

Realme yeni oyuncu aksesuarlarını tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-25 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Realme markasının oyunu çok seven kullanıcılar için hazırladığı tetik tarzındaki kontrolcü, iyi bir soğutma sağlayan mini fan ve fiber kumaştan imal parmak koruyucuyu satışa çıkarıyor. 

Mobil oyunculuk bugün oldukça geniş bir benimse alanı bulmuş durumda olup artık her bir kullanıcının oyun oynama potansiyeli mevcuttur. Öyle ki üreticiler oyuncu odaklı telefon üretimi yaparken aynı zamanda farklı aksesuarları da kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Realme'nin yeni akıllı telefonu TENAA'da ortaya çıktıRealme'nin yeni akıllı telefonu TENAA'da ortaya çıktı

realme oyuncu aksesuarları beğeni kazanıyor

Realme markasının Hindistan'daki Narzo 30 serisinin tanıtımında farklı oyuncu aksesuarları da yer alıyor. Aksesuarlar kontrolcü, fan ve parmak koruması şeklinde listeleniyor. Bu ürünlerin fiyatları da oldukça uygundur. Mobile Game Controller with CapAir Mapping Technology şeklinde uzun bir ada sahip olan bu kontrolcü 80 saate kadar kullanım sunuyor. Öyle ki 5 dakikalık şarj ile 10 saate kadar ekstra süre sağlıyor. Cep telefonun kenarlarından kavrayan kontrolcü ürün arka kısma yerleştiriliyor. Cihazın ekran kısmına değen bölgede ise elektrik sinyalleri komutları iletiliyor. Öyle ki programlanabilir tuşlara farklı fonksiyonlar da atanabilir. Kontrolcü tekli bir şekilde 13.8$ fiyat etiketine sahip.

Cooling Back Clip yine kenarlardan kavrama özelliğine sahiptir. 7 yapraklı fan özel yongası sayesinde yüzde 50'ye yakın soğutma sistemi sağlıyor. Burada gürültü ise 27 dB seviyelerinde oluyor. RGB aydınlatma da farklı kaleydoskopik efektler sağlayabiliyor. Fiyatı 24.8$ şeklinde olacak. Parmak okuyucu ise süper iletken fiber kablolardan üretilmiş ve 0.25mm ultra ince tasarıma sahiptir. Kullanım sırasında parmağı sıkı bir şekilde sarak koruyucu oyunlardaki hassasiyeti daha da artırıyor. Çift koruyucu 1.8$ şeklinde satılacak. Bu ürünlerin haricinde şapka, tişört ve sweat shirt tekstil ürünleri de vardır. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha faza bilgi edinilmesi bekleniyor. 


Realme Narzo 30 Pro 5G Dimensity 800U'ya sahip olacakRealme Narzo 30 Pro 5G Dimensity 800U'ya sahip olacak
Realme Race farklı bir isimle tanıtılabilirRealme Race farklı bir isimle tanıtılabilir
Realme GT 5G'nin ne zaman çıkacağı belli olduRealme GT 5G'nin ne zaman çıkacağı belli oldu

PAYLAŞ