Realme yeni akıllı saatini ve kulaklığını tanıttı - Haberler - indir.com

Realme yeni akıllı saatini ve kulaklığını tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-24 19:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli teknoloji şirketi Realme’nin iki yeni cihazı bugün itibariyle resmi olarak tanıtıldı. Markanın baktığımız zaman Realme Watch S Pro ve Realme Buds Air Pro Master Edition olarak adlandırılan cihazlar Hindistan’da resmi olarak piyasaya sürüldü. Şirketin bu yeni akıllı saat ve kulaklık modelini piyasaya sürme çalışmaları ise devam ediyor. Realme’nin yeni akıllı saat modeli olan Watch S Pro, bir önceki nesil ile oldukça benzer bir kasada geliyor. Yuvarlak bir tasarıma sahip olan akıllı saatin 1.39 inç büyüklüğünde 454 x 454 piksel çözünürlüklü 450 nit parlaklık ve 129 ppi değerine sahip AMOLED bir ekran ile geliyor. Bu saatin dikkat çeken noktalarından birisi ise 2 saatlik bir şarj ile yaklaşık 14 günlük bir kullanım süresi sunması oluyor.

Realme Watch S Pro ve Realme Buds Air Pro Master Edition detayları

Realme Race bazı özellikleri sızdırıldıRealme Race bazı özellikleri sızdırıldı

Akılı saatte ayrıca ikili GPS desteği de bulunuyor. Nabız ölçme özelliğinin de yer aldığı saatte kandaki oksijeni ölçebilen sensörler de bulunuyor. Su geçirmediği belirtilen akıllı saatin, işlemci tarafında ise ARM Cortex-M4 modelinin yer aldığını görüyoruz. İçerisinde yüzlerce arayüze sahip olan bu modelde 420 mAh’lik bir pil bulunuyor. Paslanmaz çeliğe sahip olan cihazın 135 dolarlık bir fiyatı bulunuyor.  

Bu modelin ayrıca Watch S Master Edition olarak bir versiyonu da bulunuyor. Bu saat ise 80 dolarlık bir fiyat etiketiyle geliyor. Realme Buds Air Pro Master Edition ise Jose Levy imzalı kulaklık olarak piyasaya sürülüyor. Kulaklık uzay grisi renk seçeneği ile kullanıcılara gelirken, diğer yandan bazı özellikler haricinde önceki nesil ile aynı seviyelere sahip olduğunu belirtelim. Kulaklık ayrıca aramalar ve gürültü engelleme özelliğinden ötürü çift mikrofona sahip olarak geliyor. Kulaklıkta ayrıca 94 ms gibi süper düşük gecikme yeteneği de bulunuyor. Bu model ise 68 dolarlık fiyatıyla pazarda satışta olacak.


Realme 7, oyun tutkunları için özel olarak geliştirildiRealme 7, oyun tutkunları için özel olarak geliştirildi
Realme Watch S Pro detaylı özellikleri sızdırıldıRealme Watch S Pro detaylı özellikleri sızdırıldı

PAYLAŞ