Realme, yeni akıllı saati ve kablosuz kulaklığını tanıttı - Haberler - indir.com

Realme, yeni akıllı saati ve kablosuz kulaklığını tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-21 09:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Realme, tatmin edici özellikleri ve uygun sayılabilecek düzeyde fiyatlarıyla ön plana çıkan Watch 2 Pro akıllı saati ve Buds Wireless 2 kablosuz kulaklığının duyurusunu gerçekleştirdi. Her iki ürün de günlük kullanım için son derece uygun özelliklere sahiptir. 

Çin merkezli üretici Realme, yeni akıllı saat modeli Watch 2 Pro ve yeni tasarım boyundan bağlamalı kablosuz kulaklığı Buds Wireless 2'nin duyurusunu gerçekleştirdi. Realme, her iki üründe de dikkat çekici özellikler sunuyor ve bu sıradışı bir şekilde her iki ürünü de uygun fiyat etiketleriyle satışa sunmayı başarmış gözüküyor. Bilindiği üzere akıllı saatler daha modern gözükmesi sebebiyle dörtgen ve daha klasik tasarıma sahip olan oval akıllı saat olarak iki farklı şekilde sunuluyor. Realme, akıllı saati için dörtgen tasarımı tercih etmiş gözüküyor. 1,75 inç büyüklüğünde 320 × 385 piksel çözünürlük sunan bu akıllı saat ekranı, LCD bir panele sahip ve 100'den fazla özel saat arayüzü seçeneğine sahiptir. 

Çinli telefon üreticisi Realme, bilgisayar üretmeye hazırlanıyorÇinli telefon üreticisi Realme, bilgisayar üretmeye hazırlanıyor

3 eksenli bir ivme ölçere ve sağlık verileri sunmak adına kalp atış hızı sensörüne sahip olan Realme Watch 2 Pro, Realme Link uygulaması ile beraber Android 5 ve üzeri bir işletim sistemine sahip tüm akıllı cep telefonlar, Bluetooth 5.0 üzerinden bağlantı kurma özelliğine sahiptir. Çift uydu GPS özelliği ile konum verilerini yüksek doğrulukla gösterme özelliğine sahip olan bu akıllı saat, 90 adet farklı spor modu sunuyor. 

Realme Watch 2 Pro özellikleri

1,75 inç, 320 × 385 piksel, 286 ppi, LCD ekran

3 eksenli ivmeölçer

Kalp atış hızı sensörü

Çift uydu GPS

90 farklı spor modu

7/24 kalp atış hızı takibi, SpO2 takibi, uyku takibi, adım takibi, hareketsizlik hatırlatması

Müzik, kamera, çağrı, bildirim, düşük pil uyarı ve kontrolleri

IP68

Tek şarj ile 14 gün kullanım

Realme tarafından üretilen yeni kablosuz kulaklığı Buds Wireless 2 ise boyundan bağlamalı tasarımı ile tam kablosuz kulaklıklara göre daha ağır bir kulaklık olsa da çok daha uzun bir kullanım süresine sahiptir. 13,6 mm ses sürücüleri ve LDAC Yüksek Çözünürlüklü Ses kodeği özelliğine sahip olan bu cihaz iyi bir ses deneyimi sunuyor. Bunun yanı sıra iyi bir oyun deneyimi için ise 88 ms gibi düşük bir gecikme süresine sahip.

Realm Buds Wireless 2 özellikleri

13,6 mm ses sürücüsü

Bluetooth 5.0

25dB'e kadar gürültü engelleme

88ms gecikme süresi

IPX5

29gr ağırlık

Tek şarj ile 22 saat'e kadar kullanım

Siyah ve gümüş renk seçenekleri üzerine kurulan Realme Watch 2 Pro, 72 dolarlık fiyat etiketi ile beraber bu ayın son günlerinde kullanıcıların beğenisine sunulacak. Sarı ve gri olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olan Realm Buds Wireless 2 ise 48 dolarlık fiyatı ile haziran ayında satışa sunulacak. 


Realme C11 (2021) tanıtıldıRealme C11 (2021) tanıtıldı
Realme Narzo 30'un teknik özellikleri ve tasarımı açıklandıRealme Narzo 30'un teknik özellikleri ve tasarımı açıklandı
Realme Narzo 30 özellikleri ortaya çıktıRealme Narzo 30 özellikleri ortaya çıktı

PAYLAŞ