Realme X7 ve X7 Pro geliyor - Haberler - indir.com

Realme X7 ve X7 Pro geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-28 22:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri ile dikkat çeken Realme şirketinde yeni akıllı telefon modelleri Realme X7 ve X7 Pro modelleri, bugün itibariyle Hindistan’da satışa çıkıyor. Çinli üretici marka Realme, Oppo Electronics’in Başkan Yardımcısı Sky Li tarafından 4 Mayıs 2018 tarihinde Oppo’nun alt markası olarak kurulmuştu. Şirketin kuruluş sebebi olarak ise uygun fiyatlı akıllı telefonlar üreterek Xiaomi, Meizu gibi pazardaki rakip Çinli şirketler ile rekabet etmek için karşımıza çıktı. Henüz yeni bir üretici marka olan Realme, kısa sürede kullanıcı kitlesi kazandı ve pazarda büyük satış rakamlarına ulaştı. Fiyat performans odaklı üretici marka Realme, yeni X7 modellerini geçtiğimiz Eylül ayında duyurmuştu. Merakla beklenen bu modeller ise bugün itibariyle çıkış yapıyor.

Realme X7 ve X7 Pro çıkış yapıyor

Resmi olarak tanıtılan Realme C20 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme C20 özellikleri ve fiyatı

Realme X7 ve X7 Pro modellerinde işlemci gücü olarak MediaTek Dimensity 800U modelini görüyoruz. Cihazın ekranı 6.4 inç büyüklüğünde FHD+ Super AMOLED bir yapıda olurken, AMOLED panel sayesinde X7 ailesinde ekran altı parmak izi teknolojisi yer alıyor. 64 MP ana kamera ile üçlü kamera sistemiyle gelen X7, 16 MP selfie kamerasına sahipken, 4310 mAh büyüklüğünde 50W hızlı şarj destekli bir batarya ile geliyor. Genel olarak iki cihaz arasında çok büyük bir fark olmasa da, X7 Pro’da 120 Hz tazeleme hızı, 65W hızlı şarj ve 32 megapiksel ön kamera detayları ön plana çıkıyor.

Pazara sunduğu fiyat performans odaklı ürünler ile dikkat çeken Realme, kısa sürede büyük satış rakamlarına erişmeyi başarıyor. Şirketin bu başarıyı Realme X7 ve X7 Pro modellerinde de sürdürmesi hedefleniyor. Söz konusu bu serinin Türkiye pazarında da yer alması beklenirken, ilginin yüksek olacağı da tahmin ediliyor.


Realme Race Pro, QHD+ ekranda 160 Hz yenileme hızı sunacakRealme Race Pro, QHD+ ekranda 160 Hz yenileme hızı sunacak
Galaxy S21 Ultra'ye Realme'den rakip geliyorGalaxy S21 Ultra'ye Realme'den rakip geliyor

PAYLAŞ