Realme X7 Mag 5G, covid sebebiyle ertelendi - Haberler - indir.com

Realme X7 Mag 5G, covid sebebiyle ertelendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-29 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Realme, üçüncü yılını 4 Mayıs günü Realme GT Neo adlı ürünü Realme X7 Max 5G adıyla kullanıcıların karşısına çıkararak kutlama yapacaktır. Realme CEO'su Madhav Sheth tarafından duyurulan bu lansman ne yazık ki koronavirüs radarına takıldı. 

Hindistan'daki koronavirüs parlaması her geçen gün daha da tedirgin edici boyutlara  ulaşıyor. Ülke içerisinde adeta tam bir alarm durumu söz konusu. Üstelik sağlık sisteminin çökmek üzere olduğu dile getiriliyor. Hindistan'daki akıllı cep telefon kullanıcıları ile yakınlık içerisinde olan Realme ise 4 Mayıs'ta amiral gemisi özelliklere sahip olan Realme GT Neo'nun Hindistan'a özel versiyonu Realme X7 Max 5G'yi ülle içerisinde kullanıcıların beğenisine sunmak için hazırlıklar yapıyordu. AskMadhav'ın son bölümünde şirketin CEO'su Madhav Sheth tarafından da açıklanan bu lansman için yeni bir karar alındı.

Realme 8i'nin bazı özellikleri belli olduRealme 8i'nin bazı özellikleri belli oldu

Koronavirüs Realme'yi vurdu

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamalara bakıldığında, Realme yapmış olduğu değerlendirme sonrasında, Hindistan'da geçirilen zor zamanlar sebebiyle yıl dönümü kutlamaları sebebiyle yaklaşan akıllı cep telefon ve AloT ürünlerinin lasnmanını erteleme kararı verdi. Şirket, aynı zamanda herkese sosyal mesafeyi koruyarak, maske takarak ve kendini evde karantina altına alarak güvenlik önlemlerini kendi hayatlarına entegre etmeleri gerekiyor. Realme CEO'su Sheth yaptığı paylaşımda ise ''Evde kalın, güçlü kalın! Yakında döneceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Realme, birkaç gün önce koronavirüsün etkisini büyüterek devam ettirmesi sebebiyle insanların güvende olmasına yardımcı olmak adına ücretsiz maske dağıtımı yapacağını dile getirmişti. Realme X7 Max 5G ile beraber tanıtımı yapılacak olan ürünlerin lansmanının ne zaman yapılacağı ise henüz bilinmiyor. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha fazla bilginin elde edilmesi bekleniyor. 

 


Realme 8 5G tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıRealme 8 5G tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı
Yeni Realme Q3 serisi tanıtıldıYeni Realme Q3 serisi tanıtıldı
Realme Watch 2 akıllı saatinin pil ömrü şaşırtıyorRealme Watch 2 akıllı saatinin pil ömrü şaşırtıyor

PAYLAŞ