Realme X50 Pro'yla ilgili önemli gelişmeler - Haberler - indir.com

Realme X50 Pro'yla ilgili önemli gelişmeler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-18 14:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çinli akıllı cihaz üreticisi Realme, çok yakın zaman içerisinde yeni amiral gemisi nitelikli telefonunu piyasaya sürecek. Realme X50 Pro şeklinde adlandırılan bu yeni cihazın 90 Hz tazeleme oranına sahip Super AMOLED ekran ile beraber geleceği doğrulanan bilgiler arasındadır. Çinli şirketin yakın zaman içerisinde amiral gemisi telefonunu piyasaya süreceği de kesin olarak biliniyor. Şöyle ki şirket kısa bir süre önce Realme X50 Pro adlı cihazın 65W SuperDart hızlı şarj teknolojisine sahip olacağını da dile getirdi. Şimdi ise cihazın ekran özellikleri hakkında önemli detaylar paylaşıldı. 

Realme X50 Pro tahmin edildiği gibi 90 Hz tazeleme oranı sunan Super AMOLED ekran özelliğine sahip olarak karşımıza çıkacak. Her ne kadar 90 Hz birçok kullanıcı için yeterli düzeyde olsa da akıllı cep telefonlarda 120 Hz ekran görme umuduna sahip olanlarda bulunuyor. Fakat daha düşük tazeleme oranına sahip olan bir ekranın kesinlikle telefonun pil ömrünü de olumlu bir şekilde etkileyecek diye düşünülüyor.

Realme X50 Pro AnTuTu testinde adeta rekor kırdı!Realme X50 Pro AnTuTu testinde adeta rekor kırdı!

24 Şubat'ta tanıtımı yapılacak

Realme X50 Pro, Realme'nin Snapdragon 865 yonga setine sahip olan ilk akıllı cep telefonu olacak. Bununla beraber aynı zamanda 5G bağlantısı da Realme  X50 Pro tarafından desteklenecek. Konuyla ilgili elde edilen son bilgilere göre 12 GB'a kadar LPDDR5 RAM ve 256 GB depolama alanıyla raflarda yerini alacak. Söz konusu bu amiral gemisi nitelikli akıllı cep telefonun arka kamerasıyla ilgili henüz pek fazla bilgi yoktur. Fakat 108 megapiksel ana sensör özelliğine sahip olan dörtlü kamera teknolojisi ile beraber geleceği de söylenenler arasındadır. Eğer işler Realme'nin planladığı şekilde giderse Realme X50 Pro, 24 Şubat'ta düzenlenecek çevrimiçi lansman etkinliğinde resmi olarak duyurulacak. Kısa süre içerisinde kaliteli akıllı cep telefonları üreterek sektörde adından söz ettirmeyi başaran Realme, kullanıcılar tarafından beğeni toplamayı başaran şirketlerden biridir. 



PAYLAŞ