Realme X50 Pro Player Edition özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Realme X50 Pro Player Edition özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-18 15:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Dörtlü arka kamera kurulumu üzerine sahip olan Realme X50 Pro Player Edition adlı akıllı cihazın teknik özellikleri ve fiyatı sızdırıldı. Bu telefon, Snapdragon 865'ten güç alacak. Realme X50 Pro Player Edition, Çinli akıllı cihazın bir sonraki akıllı cep telefonu olarak karşımıza çıkacak. Bir kaç gün önce, Realme şirketinin yöneticisi Xu Qi Chase, 'Blade Runner' kod adı ile şirketin,  Realme X50 Pro Player Edition olarak bilinen yeni bir akıllı cep telefonun piyasaya sürüleceği de duyuruldu. Çin'in ileri gelen sosyal medya platformlarından Webio'da şirket, yayında telefonun performansını ve hızını tanıtacak bilgiler verdi. Bununla beraber aynı zamanda Realme X50 Pro Player Edition'da oyun ile ilgili bazı performans iyileştirmeleri de yapılacağı öne sürüldü. Cİhaz, çevrimiçi bir etkinlikte 25 Mayıs tarihinde diğer birçok ürünle beraber satışa sunulacak. 

Realme tarafından Weibo üzerinden yapılan yayında paylaşılan yayından elde edilen son görüntüye göre, Realme X50 Pro Player Edition'ın dörtlü bir arka kamera kurulumunun dikey bir şekilde konumlandırılacağı görülüyor. Cihazın arka panelinde ise degrade gümüş kaplama bulunuyor. Konuyla ilgili olarak hazırlanan rapora göre, kısa bir süre önce RMX2072 model numaralı bir telefon AnTuTu web sitesinde tespit edildiği ve bu telefonun Realme X50 Pro Player Edition olduğu söyleniyor.

Realme X50 Pro AnTuTu testinde adeta rekor kırdı!Realme X50 Pro AnTuTu testinde adeta rekor kırdı!

Realme'den yeni akıllı cep telefon

Realme X50 Pro Player Edition adlı cihaz hakkındaki bilgiler yavaş yavaş gelmeye başladı. Karşılaştırma listesinde Realme X50 Pro Player Edition adlı yeni cihazın Snapdragon 865 ile geleceği gösterildi. 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olacak olan telefonun aynı zamanda 65W hızlı şarj desteği ile beraber geleceği de tespit edildi. Realme X50 Pro Player Edition, 90 Hz yenileme hızına sahip olan cihazın ekran 2400x1080 piksel 6.44 inç özelliklerine sahip olacak. Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan görsel, ekranın sol üst köşesinde ikili kamera ile geleceğini gösteriyor. Şöyle ki kameralar yüksek olasılıkla 16MP ve 2MP olacak. Arkada yer alan dörtlü kamera kurulumu, bir 8MP (muhtemelen ultrawide) ve iki 2MP (derinlik ve makro) ile birleştirilen 48MP ana kamerayı içerecek.

X50 Pro Player Edition, ekran içi parmak izi tarayıcı özelliği ile beraber gelirken aynı zamanda 4200 mAh batarya ile gelecek. 8GB / 128GB varyantının 465 $ / 430 € civarında olması bekleniyor. Şirket, 25 Mayıs'ta Çin'de çevrimiçi bir etkinlikte sekiz yeni ürün piyasaya süreceğini açıkladı ve yeni yazı Realme X50 Pro Player Edition'ın bunlardan biri olacağını gösteriyor.


Realme X50 Pro'yla ilgili önemli gelişmelerRealme X50 Pro'yla ilgili önemli gelişmeler
Resmi olarak tanıtılan Realme X50 Pro 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme X50 Pro 5G özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ