Realme X50 Pro AnTuTu testinde adeta rekor kırdı! - Haberler - indir.com

Realme X50 Pro AnTuTu testinde adeta rekor kırdı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-24 13:19:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Türkiye pazarına henüz geçtiğimiz günlerde giriş yapan Çinli telefon üreticisi Realme’nin yeni akıllı telefon modeli ortaya çıktı. Şirketin çok yakın bir zamanda resmi olarak duyurması beklenen bu modelin AnTuTu puanı ortaya çıkması ile beraber bazı detayları da belli oldu. Bu noktada realme X50 Pro modelinin sahip olduğu AnTuTu puanı realme cihazlar arasında en yüksek puan almayı başaran model oldu. Daha çok son günlerde adı çokça piyasaya gelen telefon üreticisi Realme, henüz geçtiğimiz hafta uygun fiyatlı akıllı telefon modellerini Türkiye pazarında resmi olarak satışa çıkartmıştı. Bu modeller ile beraber yüksek performanslı cihazlar üzerindeki çalışmaları da devam eden markanın, yeni X2 Pro modeli bir hayli dikkat çekmişti. Özellikle sahip olduğu Snapdragon 855 işlemcisi ile markanın güçlü bir modeli olmuştu.

Realme X50 Pro AnTuTu’da dikkat çekiyor

Realme XT Türkiye'de satışa!Realme XT Türkiye'de satışa!

Yeni realme X50 Pro modelinin detaylarına göre bu cihazda Snapdragon 865 işlemcisi yer alacak. Bu sayede bu modelin realme X2 Pro’ya göre daha güçlü olduğunu görüyoruz. Yeni modele dair detaylar oldukça kısıtlı olsa da modelin RMX2071 model numarası bulunuyor ve AnTuTu’dan 574.985 puan aldığını görüyoruz. Bu puan ile beraber en yüksek puan alan realme cihaz olmayı da başarıyor.

Realme X2 Pro ise AnTuTu’da 497.653 puan almıştı. Söz konusu bu yeni modelin ekrana gömülü ön kamera ile beraber yakın zamanda netleşmesi bekleniyor.  


Realme C2'nin Türkiye fiyatı belli olduRealme C2'nin Türkiye fiyatı belli oldu
Realme 5 Pro’nun Türkiye fiyatı belli olduRealme 5 Pro’nun Türkiye fiyatı belli oldu

PAYLAŞ