Realme X3 özellikleri gün yüzüne çıktı - Haberler - indir.com

Realme X3 özellikleri gün yüzüne çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-20 22:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Realme X3 özellikleri TENAA sertifikasıyla belli oldu. Ülkemizde de yer alan Realme, yeni akıllı cihaz modelleri çalışmalarına hızla devam ediyor. Realme tarafından yeni geliştirilen bu model 5G destekli telefonlar arasında yer alacak. Geçtiğimiz günlerde içerisinde de markanın yeni modellerinde Türkiye fiyatı belli olmuş ve oldukça ses getirmişti. Söz konusu bu model ailesi özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. 

Realme X3 özellikleri

RMX2142 model numarasıyla ortaya çıkan özelliklere ilk bakıldığında kullanıcıları 6.57 inç büyüklüğünde ekran karşılıyor. 8.9 mm inceliğe sahip olan bu telefonda yer alan erkanın çözünürlüğü hakkında ise henüz bir bilgi yoktur. Fakat 1080p çözünürlükte olacağı düşünülüyor. Söz konusu telefonun kamerası oldukça merak edilen bir konudur. Fakat kamera hakkında şu ana kadar ortaya çıkan tek bilgi zoom özelliğidir. Yeni modelde X3 SuperZoom yer alacak. Bu isimlendirme Realme tarafından yapılmıştır. Realme'nin bu yeni telefonu gücünü Snapdragon 855+ işlemci sisteminden alacak. 2.96 GHz temel çalışma hızında işlemci, Adreno 640 GPU ile beraber kullanıcılarla sunulacak. Bu işlemci sayesinde 5G bağlantı özelliği de kullanılabilecek. 

Realme Narzo serisi için kolları sıvadı!Realme Narzo serisi için kolları sıvadı!

Söz konusu telefonun depolama alanı ile ilgili bir ses bulunmuyor fakat 12 GB RAM'e sahip olacak. Android 10 tabanlı karşımıza çıkan bu telefon Realme UI ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Cihaz hakkında elde edilen bilgilerden bir diğeri 4.100 mAh batarya kapasitesi ile beraber beraber gelirken aynı zamanda bu cihazı 30W hızlı şarj desteğini kullanarak da şarj etmek mümkün olacak. Cihazı şarj etmek için USB Type-C kullanılacak.


Realme Narzo 10 hakkında ilk sızıntılar!Realme Narzo 10 hakkında ilk sızıntılar!
Realme 6 serisi için Türkiye müjdesi verildiRealme 6 serisi için Türkiye müjdesi verildi
Resmi olarak tanıtılan Realme Buds Air özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme Buds Air özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ