Realme X2 Pro Master Edition özellikleri ve fiyatı belli oldu - Haberler - indir.com

Realme X2 Pro Master Edition özellikleri ve fiyatı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-26 13:00:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin merkezli teknoloji şirketi Realme ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Amiral gemisi sınıfında olan Realme X2 Pro Master Edition’nu tanıtan şirket cihazı Asya bölgesinde satışa çıkardı.

Realme yeni akıllı telefonu Realme X2 Pro’nun tanıtımını geçtiğimiz ay yapmıştı. Yaklaşık bir saatte yüzde 100 şarj olma özelliğine sahip olan cihaz amiral gemisi sınıfında iddialı bir rakipti. Teknoloji dünyasında dikkat çeken cihazın ardından şirket bu seferde Realme X2 Pro Master Edition’nu alıcılarına sundu.

Bütçe dostu amiral gemisi Realme X2 Pro tanıtıldıBütçe dostu amiral gemisi Realme X2 Pro tanıtıldı

Donanımsal açıdan iddialı olan cihaz bellek ve depolama alanıyla oldukça etkileyici. Performans açısından tam bir canavar olarak adlandırılabilecek olan Realme X2 Pro Master Edition’ın tasarımı da oldukça şık. İddialı iki farklı renk seçeneğiyle piyasaya giriş yapan Realme X2 Pro Master Edition 402 ppi değerinde ekran yoğunluğu ve 90 Hz ekran yenileme hızıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Realme X2 Pro Master Edition özellikleri

Gün itibariyle satışa çıkan Realme X2 Pro Master Edition 6.5 inç ekran boyuna ve Super AMOLED ekran teknolojisine sahip.  Ön paneli Corning Gorilla Glass 5 ile korunan cihaz 402 ppi değerinde ekran yoğunluğunda ve 90 Hz’lik yenileme gücüne sahip. Gücünü Qualcomm’un 7nm’lik üretim sürecinden geçen Snapdragon 855 Plus işlemci yongasından alan Realme X2 Pro Madter Edition, sahip olduğu işlemciyle kullanıcılarına yüksek performans deneyimi sunuyor.

Bellek ve depolama kapasitesiyle oldukça etkileyici olan Realme X2 Pro Master Edition, 12 GM RAM ve 256 GB dahili depolama seçeneğine sahip. Sahip olduğu donanımsal özellikleriyle tam bir oyun canavarı da olan Realme X2 Pro Master Edition her kullanıcı kitlesine hitap ediyor.

Realme 108 MP kameralı telefon üzerinde çalışıyor

Kamera açısından da segmentindeki cihazlar gibi iyi bir deneyim sunan Realme X2 Pro Master Edition arka panelinde dörtlü kamera kurulumuna ev sahipliği yapıyor. Ana kamerası 64 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan cihaz, 13 Megapiksel çözünürlüğe sahip bir telefoto kameraya, 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip geniş açılı kamera ve 2 Megapiksel çözünürlüğündeki derinlik sensörüne sahip. Arka panelin orta kısmına dikey olarak konumlandırılan kameralar cihaza tasarım açısından da bütünlük katmış. Ön panelinde ise 16 Megapiksel çözünürlüğe sahip bir selfie kamerasına ev sahipliği yapan Realme X2 Pro Master Edition kullanıcılarına yüksek çözünürlüğe sahip kareler yakalama imkanı tanıyor.

2019'in en hızlı büyüyen akıllı telefon markası hangisi?

Tuğla yapısı ve eski tarihi binaların görünümünden esinlenerek tasarlanan dış görünümüyle beton grisi ve kırmızı olmak üzere etkileyici renk seçeneklerine sahip olan Realme X2 Pro Master Edition, 4.000 mAh’lık pil gücüne sahip. Kullanıcılarına gelişmiş hızlı şarj desteği sunan Realme X2 Pro Master Edition, 50 W Super VOOC desteği sayesinde bataryanın tamamını 1 saatte doldurabilme özelliğine sahip. Şuanda Hindistan genelinde çevrimiçi Realme mağazaları ve Flipkart aracılığyla satın alınabilen Realme X2 Pro Master Edition fiyat etiketi  34.999 Hindistan Rupi’si yani yaklaşık 2.915 TL olarak belirlendi. Tabi bu rakama henüz ülkelerin KDV ve vergilerinin dahil olmadığının da altını çizelim. Cihazın global pazarda ne zaman pazara çıkacağı ise henüz bilinmiyor.


Fiyat performans telefonu Realme 5S tanıtıldıFiyat performans telefonu Realme 5S tanıtıldı
Realme Buds Air özellikleri ve fiyatı belli olduRealme Buds Air özellikleri ve fiyatı belli oldu

PAYLAŞ