Realme Watch uygun fiyatıyla Türkiye'de satışta - Haberler - indir.com

Realme Watch uygun fiyatıyla Türkiye'de satışta

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-25 15:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Çinli teknoloji üreticisi Realme'nin akıllı saat modeli Realme Watch, Türkiye'de 599 TL tavsiye edilen fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Bazı sitelerde indirimli olarak 549 TL'ye satılıyor.

Realme’nin yeni model akıllı saati Realme Watch, Türkiye pazarında satışa çıktı. Apple Watch’a benzer tasarımı ile dikkat çeken Realme Watch’un tavsiye edilen satış fiyatı 599 TL olarak belirlendi ancak bazı sitelerde ek indirim uygulanmış ve 549 TL’ye satılıyor.

Tanıtımı yapılan Samsung Galaxy S20 FE özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan Samsung Galaxy S20 FE özellikleri ve fiyatı

Realme Watch,rakiplerinin pahalı akıllı saatlerine göre küçük bir ekrana ve daha kalın çerçevelere sahip. Ancak bu durum fiyatının uygun olmasını sağlamış görünüyor. Uygun fiyatına rağmen saatte kandaki oksijen miktarı ölçümü için SpO2 monitörü bulunuyor. Çağrı yanıtlama özelliğine yer veriliyor.

Saatin 1.4 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekranı, 320x320 piksel çözünürlüğe sahip. Gorilla Glass 3 koruması bulunuyor. Ekran parlaklık değeri ise 380 nit. Kayış seçeneği olarak siyah, mavi, kırmızı ve yeşil olmak üzere 4 farklı kayış rengi seçeneği sunuluyor. Klasik saatlerin kayışları da takılabiliyor. Saat arayüzü seçeneği olarak ise 100’den fazla seçenek sunulacak

Realme Watch’da birbirinden farklı 14 spor modu yer alıyor. Spor esnasında kalp atış hızı ve kandaki oksijen değerlerini ölçüyor. Uyku takibi, su içme hatırlatıcısı, meditasyon ve hava durumu özelliklerine de akıllı saat üzerinde yer verilmiş. Telefondaki müziği kontrol edebiliyor ve telefonla fotoğraf çekmek için uzaktan deklanşör görevi  de görüyor. Bataryası normal kullanımda 7-9 gün arası, güç tasarrufu modunda ise 20 gün boyunca kullanım sunuyor.

Realme Watch'un yanı sıra Realme Buds Air kulaklık modeli de satışa sunuldu. Realme Buds Air, 399 TL fiyat etiketine sahip.



PAYLAŞ