Realme Watch satış başarısıyla şaşırttı - Haberler - indir.com

Realme Watch satış başarısıyla şaşırttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-08 18:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji üreticisi Realme’nin geçtiğimiz günlerde Hindistan’da piyasaya sürmüş olduğu yeni akıllı saat modeli Realme Watch, kullanıcılar tarafından yoğun bir ilgi gördü. Satışa sunulduktan sadece 2 dakika içerisinde 15.000 adet satış yakalayan şirket, konu hakkında Twitter üzerinden duyurular yaptı. Realme’nin yeni çıkarttığı akıllı saat Realme Watch, Cuma günü Hindistan’da resmi olarak satışa çıkartıldı. Satışa çıkartıldığı gün ilginç rakamlara erişti. Çinli üretici Realme’nin açıklamalarına göre Realme Watch, satışa sunulduktan tam iki dakika içerisinde 15.000’den fazla satıldı. Flipkart ve Realme’nin resmi internet sitesinde vergiler hariç 358 TL fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Kullanıcılar tarafında da oldukça ilgi görmüş olduğu gözüküyor.

Realme akıllı saati dakikalar içinde tükendi

Resmi olarak tanıtılan Realme 6S özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme 6S özellikleri ve fiyatı

Realme Başkan Yardımcısı ve Realme Hindistan CEO’su Madhav Sheth, resmi Twitter hesabından şu sözleri dile getirdi: “Yeni bir kategori, yeni bir rekor. İlk akıllı saatimiz Realme Watch, 2 dakikadan daha az bir süre içerisinde 15.000 satarak büyük bir başarı elde etti. En popüler teknoloji öncüsü olmaya bir adam daha yaklaştık.” Satışa sunulan akıllı saat modelinin detaylarını hatırlayacak olursak 1.4 inç 320x320 piksel çözünürlüğündeki ekran 2.5D Corning Gorilla Glass 3 ile korunuyor. 3 eksenli ivme ölçer ile bir PPG sensörü ile beraber gelen saat, spor yaparken daha iyi destekçi oluyor. IP68 sertifikasına da sahip olan model bu noktada toz ve suya karşı dayanıklı olarak geliyor.

Android 5.0 işletim sistemi ile piyasaya sürülen modelde 160 mAh’lik uzun bir pil ömrü sunacak batarya bulunuyor. Şirket açıklamalarına göre Realme Watch, kalp atış hızı takibi açık olduğu esnada 7 gün kullanım süresi sunarken, bu özellik kapalıyken ise 9 güne kadar kullanım sunabiliyor. Güzel bir güç tasarrufu moduna da sahip olan model bu sayede tek bir şarj ile 20 güne kadar kullanım sunuyor.


Resmi olarak tanıtılan Realme X3 SuperZoom özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme X3 SuperZoom özellikleri ve fiyatı
Realme X2 Pro Türkiye'de satışa çıktıRealme X2 Pro Türkiye'de satışa çıktı

PAYLAŞ