realme Watch S Türkiye'de satışa sunuluyor - Haberler - indir.com

realme Watch S Türkiye'de satışa sunuluyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-20 12:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

realme Watch S adlı akıllı saat modeli 1.3 inçlik dokunmatik ekran, IP68 sertifikası, nabız ve kandaki oksijen takibi, 100’den fazla kadran yüzü, 15 günlük pil ömrü gibi zengin özellikler ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Global pazarda sık sık adından söz ettirecek konuma gelen realme; ülkemizde de her geçen gün genişlemeye devam ediyor. Üretici şirket, Türkiye'deki ikinci akıllı saati olma özelliğine sahip olan realme Watch S’i #DahaAkıllıOlmaZamanı sloganıyla kullanıcıların beğenisine sunuyor.

realme Watch S hangi özelliklerle geliyor?

Realme Watch S akıllı saat modeli, 360 x 360 piksel çözünürlükte 1.3 inç dokunmatik ekran üzerine kurulu olup kullanıcılara sorunsuz bir kullanım sunuyor. Yuvarlak ekran tasarımında ekranda parlaklığı ortam ışığına göre ayarlayabilen özel bir sensör ile desteklenmiştir. Bu cihazda en yüksek 600 nit parlaklık değeri ile kendi kategorisinde en çok dikkat çekenler arasında yer alıyor. 

Realme Watch satış başarısıyla şaşırttıRealme Watch satış başarısıyla şaşırttı

Ekran kısmında kusursuz ve daha rahat bir kullanım sağlamak adına yuvarlak çerçeve ile beraber 2.5D Corning Gorilla Glass kullanılırken IP68 sertifikası ile de 1.5 m'ye kadar suya ve toza dayanıklılığı artırılmıştır. Başarılı şirket realme, kullanıcılar ve tanınmış tasarımcılar ile işbirliği içerisinde hareket ederek Watch S için modanın esintilerini taşıyan kadranlar tasarlandı. Üç ay boyunca birbirini tekrar etmeden kullanılabilecek olan 100'den fazla kadran özelliği cihazda kullanıcıları bekler. 

Yüksek hassasiyetli PPG optik kalp atışı hızı sensörü ile kullanıcıların kalp atış hızını 7x24 kesintisiz bir şekilde izleyip hızlı ve hassas bir şekilde ölçen saat, kalp atış hızı zaman içinde çok yükselir ya da çok düşerse kullanıcıyı uyarıyor. Diğer bir açıdan ise fiziksel sağlığın en önemli göstergelerinden biri olan kandaki oksijen seviyesini de ölçümleyebilen realme Watch S, doğruluk açısından tıbbi kan oksijen izleme cihazları ile karşılaştırılabilecek kadar yüksek bir seviyede hassas ölçüm yapabilir. 

48 gram gibi hafif bir ağırlığa sahip olan realme Watch S, 390 mAh kapasiteli bataryası sayesinde 15 günlük şarj ömrü sunuyor. Müzik çalmak veya fotoğraf çekmek için realme Link uygulaması ile akıllı cep telefona bağlanabilen realme Watch S; çağrı, mesaj ve alarm hatırlatma, hava durumu tahmini gibi çeşitli bildirim özellikleri ile de kullanıcıların akıllı kullanım desteği sunar. Kusursuz bir şekilde adım sayma algoritmasıyla yürüyüş ve koşuyu otomatik şekilde tespit eden realme Watch S, 16 spor türüne kadar izlemeyi destekliyor. Açık Hava Koşusu, Yürüyüş, Kapalı Alan Koşusu, Açık Hava Bisiklet Sürüşü, Aerobik Kapasitesi, Kuvvet Antrenmanı, Futbol, Basketbol, Masa Tenisi, Badminton, Kapalı Alan Bisiklet Sürüşü, Eliptik, Yoga, Kondisyon Bisikleti, Kondisyon Küreği ve Kriket gibi sporlara yönelik antrenman ölçümünü mümkün kılıyor. Markanın Türkiye'deki ikinci saati olma özelliğine sahip olan realme Watch S, 21 Ocak 2021’den itibaren kullanıcıların karşısına çıkacak. Cihaz birbirinden farklı özellikler ile beraber geliyor. 


realme Watch S tanıtım tarihi nihayet açıklandırealme Watch S tanıtım tarihi nihayet açıklandı
Resmi olarak tanıtılan Realme Watch S özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme Watch S özellikleri ve fiyatı
Realme Watch S Pro detaylı özellikleri sızdırıldıRealme Watch S Pro detaylı özellikleri sızdırıldı

PAYLAŞ