Realme Watch S Pro detaylı özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Realme Watch S Pro detaylı özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-22 19:31:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Realme Watch S Pro modelinin çıkışı ile ilgili olarak yeni detaylar ortaya çıktı. Başarılı şirket Realme'nin yeni akıllı saati ile ilgili olarak yeni detaylar gün yüzüne çıktı. 

Realme Watch S Pro ile ilgili yeni özellikler var

Realme tarafından üretilen yeni akıllı saat Watch S Pro kullanıcıların karşısına çıkmak üzere hazırlanıyor. Yılın son günlerine doğru piyasada yer alması beklenen söz konusu bu akıllı saat ile ilgili olarak her geçen gün daha yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalar içerisinde tanıtım tarihi sızdırılan bu akıllı saatin şimdi ise detaylı olarak teknik özelikleri Twitter platformunda gün yüzüne çıktı. Elde dilen bilgiler ile adından oldukça fazla söz ettiren Mukul Sharma, şirketin yeni akıllı saatinin detaylı olarak büyün teknik özeliklerini takipçileri iğle paylaştı. 

Segmentinin en büyük ekranlı akıllı saati Realme Watch tanıtıldıSegmentinin en büyük ekranlı akıllı saati Realme Watch tanıtıldı

Teknik özelliklerine bakıldığında Çinli rakipleri ile benzer özelliklere sahip olan bu akıllı saat, özellikle de şarj konusunda ön plana çıkmayı hedefliyor. Normal şartlar altında yıl sonuna kadar küresel pazarda yer alması beklenen bu akıllı saatin, ilk olarak Hindistan'da başlanacak olan satışın ardından Avrupa'da da satışa sunulacak. Fiyat performans konusuna daha çok odaklanacağı düşünülen akıllı saatin fiyat ile ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor. Eylül ayında ilk kez IFA 2020‘de gösterilen ve resmi tanıtım için 2020 yılının son çeyreği adres gösterilen akıllı saat, beklentileri karşılayıp karşılamama konusunda ne kadar yeterli olacak gelecek günlerde belli olacaktır. 


Realme Watch satış başarısıyla şaşırttıRealme Watch satış başarısıyla şaşırttı
Realme Watch uygun fiyatıyla Türkiye'de satıştaRealme Watch uygun fiyatıyla Türkiye'de satışta
realme Watch S tanıtım tarihi nihayet açıklandırealme Watch S tanıtım tarihi nihayet açıklandı

PAYLAŞ